Άπονη ζωή....Χτύπα κι άλλο....θα το αντέξω!!!

Άτιμες Κουλομοίρες!!!
Διαβολοβδομάδα κι αυτή!!  Γύρω μας πετούν πουλιά του παραδείσου και εγώ νιώθω μπούφος.Μα είναι δυνατόν τα ΔΠ πάλι εκτός λίστας; Δεν το δέχομαι κύριοι, μόνο βόρειοι και νότιοι στον παράδεισο; Οι δυτικοί ψυχή δεν έχουν;
Θα μου πείτε αμέσως με υπερηφάνεια "καταθέτουμε την ψυχή μας στην εφορία κάθε πρώτη του μήνα, για την Ελλάδα ρε γαμώτο"!Ε μα ναι, το σύνθημα Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα δεν υφίσταται πλέον. Ελλάδα είναι οι βόρειοι και οι Νότιοι και πρέπει να σωθούν. 
Για τη Μαρέβα ρε γαμώτο, χτύπα κι άλλο θα το αντέξω!! Αχ βρε Κούλη τι σού έμελλε να πάθεις.Η Λάχεσις η άτιμη φταίει και η Κλωθώ, για την Άτροπο δεν το συζητώ είναι οκ, στα 90φεύγα χτύπησε τον αρχηγό της οικογένειας.Άτιμες μοίρες! 
Μία παράκληση στους συντάκτες, μην χρησιμοποιείται το "η γυναίκα του Καίσαρα" διότι αυτό μας έλειπε ...σοβαρά τώρα; Θέλετε να βάλλει κανένα μπουρλότο και να τρέχουμε και να μην φτάνουμε;
Συγκλονίστηκα με το λόγο του πρόεδρου"Χτυπήστε εμένα, όχι τη γυναίκα μου".Ένας ιππότης για τη Μαρέβα! 
Μα διάολε γράψτε για τον κήρυκα Χανίων,τη Ζήμενς, τα οικοπεδάκια στην Τήνο- βοήθεια μας η Μεγαλόχαρη-ψάξτε λίγο και τις πολιτικές αποφάσεις κάτι καλό θα βρείτε.Κάτω τα χέρια από τη Μαρέβα!!!
Ξεκινώ νέο κίνημα:Σώστε τη Μαρέβα, έχουν δύναμη τα κινήματα, μην ξεχνάτε έχουμε σώσει την Καρέτα-καρέτα, τη μονάχους-μονάχους τώρα θα σώσουμε τη Μαρέβα-Μαρέβα!
Πάντως αυτό που τόσοι Έλληνες είναι νόμιμοι κλέβοντας, με συγκινεί βαθύτατα!
Ειδικά, όταν οι ευφυείς αυτού του τόπου πασχίζουν να εξισώσουν το νόμιμο με το ηθικό.
Με μια πρόχειρη έρευνα ανακάλυψα πως υπάρχουν τουλάχιστον δύο ηθικές, η ηθική των πολιτικών και η δική μας, η απλή του λαού ντε.. ξέρετε.
Αυτές οι δύο λοιπόν,δεν συναντιούνται ποτέ και πουθενά και βεβαίως η ηθική των πολιτικών κάνει στενή παρέα με το νόμιμο, που επίσης κυκλοφορεί σε τρία τεύχη.Το νόμιμο των πολιτικών, το νόμιμο των επιχειρηματιών  (εφοπλιστές,βιομήχανοι,εκδότες και λοιποί επιχειρούντες στην Ελληνική αγορά) και το νόμιμο του λαού. 
Τα δύο πρώτα αγκαζέ με την ηθική των πολιτικών πάνε παράδεισο, το νόμιμο και το ηθικό του λαουτζίκου κερδίζει μια θέση στην κόλαση και στην καρδιά των ηγετών.
Διότι όπως και νάχει σε μας βασίζονται τα παλληκάρια...εμείς πληρώνουμε το μάρμαρο και βάζουμε το χέρι στην τσέπη.Οι  υπόλοιποι δεν έχουν τσέπες!!! Παιδιά,μήπως να ξηλώσουμε και τις δικές μας; 
Το βρίσκω και νόμιμο και ηθικό να μην πληρώσουμε τίποτα και κανέναν, μέχρι να αποκτήσουν τσέπες οι παραδεισένιοι! 
Όνειρα θα πείτε, ε τι να κάνουμε! Εγώ ονειρεύομαι ενώ ο Κούλης έχει εφιάλτες.
Τον κυνηγούν ανελέητα οι μοίρες και ο Άδωνις... και ο Αυγενάκης.. και ο Χριστοφοράκος..και η Μαρέβα-Μαρέβα(δεν την έσωσα ακόμα)...και ο Παπασταύρου, συγνώμη αν ξεχνώ εφιάλτες αλλά άνθρωπος είμαι  με αισθήματα... και ναι το λυπήθηκα το έρμο το αρχηγόπουλο! 
Μη σου λάχει Κούλη μου, σε χτυπούν αλύπητα αλλά μην ξεχνάς...έχεις αντέξει και χειρότερα...Μητσοτακόπουλο είσαι βρε!
Προχώρα μπροστά, πονούν μωρέ τα παλληκάρια; Πάμε δυνατά...χτύπα κι΄άλλο θα το αντέξω.....άπονη ζωή...άτιμη μοίραααα....ε ρε σουξέ!!! 
Που ξέρεις μπορεί να τσιμπήσεις και κανέναν ψήφο, στην Ελλάδα είμαστε, της ανοχής, της ενοχής, της ηθικής και της καψούρας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More