Είδηση και συνείδηση!

Ζούμε μεγάλες στιγμές συνέλληνες και για όσους πίστευαν πως η Ευρώπη  μας έχει χεσμένους, ήρθε η δικαίωση.
Ο Ένας, ο μοναδικός, ο έγκυρος και έγκριτος κύριος Μπάμπης μας, με τόλμη και παρρησία παρουσίασε την είδηση. 
Ξεδιπλώνοντας την τρανή του σκέψη στο τραπέζι του Σκάι(πήρε και δανεικό τραπέζι έμαθα,γιατί ήταν μεγάλη.Η σκέψη) μας εξήγησε, γιατί οι Ευρωπαίοι στηρίζουν Τσίπρα, επισημαίνοντας με περίσσια πίκρα και λίγη οργή:
Τι σημαίνει αυτό το "παρακάτω"? Ότι  η Ευρώπη αδιαφορεί πλήρως για το τι περνάνε οι Έλληνες, αδιαφορεί πλήρως για την υπερφορολόγηση, αδιαφορεί πλήρως για οτιδήποτε αφορά τους Έλληνες πολίτες."
Και ναι...η κωλοτούμπα του κυρίου Μπάμπη μας είναι γεγονός...οι  Ευρωπαίοι ποσώς νοιάζονται για τους Έλληνες!! 
Η χαρά μας είναι τεράστια, αφού οι μενουμευρωπαίοι, προεξέχοντος του κυρίου σκάι-Μπάμπη μας, μένουν Ευρώπη αναγνωρίζοντας ότι οι Ευρωπαίοι μας έχουν χεσμένους.
Αρχικά  μας το επισημαίνει, μετά θα το κατακρίνει και μετααα θα επαναστατήσει..και τότε, τότε...μην τον είδατε!!!!
Περιμένω τον έτερο μεγάλο  να κάνει τη στροφή και να κράζει Ευρωπαίους για να ολοκληρωθεί η ευτυχία μου.
Και μετά τον άλλο κυριούλη με τους δείκτες ανάποδα, τον βραβευμένο ντε, και έναν άλλο, λίγο γραφικό(!), λίγο χαζούλη, λίγο φεύγει το μάτι σαν σε κοιτώ...
Γενικώς μια ενημερωτική κολοτούμπα με όλα τα προαπαιτούμενα...ταρατατζούμ,φωτα-κάμερα φρρρρρ,ένας-ένας αγόρια και κορίτσια, μην μπουρδουκλωθείτε και τι θα κάνουμε!!!
Είναι και αυτό το DNA που μπερδεύτηκε με την είδηση και τη συνείδηση, το λάθος και το πάθος, το αφεντικούλη και τον συνάδελφο..ποιον συνάδελφο; καλέ τι πίνω και δεν σας δίνω πρωί-πρωί ε;Ααα!! είπαμε να μοιραστούμε τη χαρά μου, όχι και τα μυστικά μου.
Μαθαίνω πάντως πως το 48ωρο που πέρασε βλέπατε σκάι για την ενημέρωση σας, ενημερωθήκατε; Τα μάθατε όλα;Νιώσατε την πίκρα των προδομένων και ορφανών της ενημέρωσης;(Τα ορφανά πορεύονται και οι χήρες κονομιούνται κύριε Μπάμπη μας!!).
Συμπάσχετε μαζί τους, νιώσατε την ανάγκη να φωνάξετε,να κλάψετε,να ρωτήσετε....γιατί; Γιατί οι Ευρωπαίοι μας έχουν χεσμένους; 
Αχ!! κουράγιο σύντροφοι της ενημέρωσης του σκάι,(και για όσους τους παρακολουθούν, μη χάσουν!!) κουράγιο όπου νάναι έρχεται η απελευθέρωση. 
Μέχρι τότε πιστοί στο αγώνα, στο δρόμο που χάραξε ο κύριος Μπάμπης μας και ... πάμε δυνατά....αυτός ο τόπος είναι δικός σας και δικός σας, δεν μπορεί κανείς να σας τον πάρει .....  










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More