Τράμπ-α-τραμπαλίζομαι

Τράμπ-α-τραμπαλίζομαι και ζαλίζομαι, διότι οι ανατροπές στη ζωή μας δίνουν και παίρνουν! Συμπέρασμα δεν βγαίνει, η κατάσταση είναι λίγο Μπάμπης ο φλου, λίγο άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις, λίγο ψεύτη ντουνιά πως άφησες να γίνει το κακό....
Εν τω μεταξύ στα εντελώς ψιλά πέρασε το νέο τοίχος του αίσχους που χωρίζει τους άριους από τους παρακατιανούς της γης....δεν παρέλειψαν πάντως οι καλοί και έγκριτοι δημοσιογράφοι μας, να μας θυμίσουν ότι το πρώτο τοίχος έπεσε σαν χτες, τουτέστιν και δηλαδή κάντε υπομονή καιρός φέρνει τα λάχανα ....
Οι προετοιμασίες για την επίσκεψη Ομπάμα συνεχίζονται... όλοι κάνουν πρόβες, οι μεν πως θα ασφαλίσουν το χώρο οι δε πως θα απασφαλίσουν οι ίδιοι, για να έχει τη νότα που πρέπει η άφιξη του μεγάλου ανδρός.
Έκτη προσπάθεια σύστασης ΕΣΡ, ενός οργάνου τάχα μου δήθεν ανεξάρτητου, όπου σφάζονται ποιους θα βάλουν στο παιχνίδι.
Μία ανεξάρτητη αρχή που όλα τα προηγούμενα χρόνια επέτρεψε να προβάλλονται σκουπίδια,βάζοντας πρόστιμα που ποτέ δεν πληρώθηκαν, δεν προχώρησε ποτέ στην εφαρμογή των νόμων σχετικά με τις συχνότητες, την ποιότητα των εκπομπών,την προστασία του πολίτη.
Ας μου πει κάποιος ποιος ήταν τελικά ο ρόλος του και τι προβλέπει ο νόμος για τις ανεξάρτητες αρχές, που δεν παράγουν έργο και που παίζουν τις κουμπάρες.
Αν προβλέπετε ατιμωρησία και υπάρχει κάλυψη για όλα(βλέπε Γκίκα Μάναλη) θέλω και εγώ να γίνω μέλος του ΕΣΡ, τηλεόραση ξέρω διαθέτω ένα προαπαιτούμενο, τα άλλα θα μου τα πουν οι έμπειροι!
Ααα βασικό, δεν έχω καμία σχέση με γνωστό ή άγνωστο κόμμα εντός εκτός βουλής, δεν ανήκω σε κανένα πολιτικό, οικονομικό ή άλλο τζάκι,δεν ανήκω σε λέσχη...καμμένη από χέρι...άκυρο το αίτημα!!!
Οι κανίβαλοι της ενημέρωσης έχουν βάλει το μεγάλο καζάνι στη φωτιά και σιγοβράζουν τα θύματα.... βρε που πάμε;Χαζό ερώτημα..κατ'ευθείαν στο ταμείο για είσπραξη πάνε, κάποτε ήταν μεγάλη ντροπή τώρα είναι τίτλος!
Οι πολιτικοί μας όλων των αποχρώσεων κανιβαλίζουν αλλήλους και μετά  αναρωτιούνται πως ανεβαίνει το φασισταριό! Οι βαθυστόχαστες αναλύσεις δε, κάνουν τα κόκκαλα των μεγάλων σοφών (και των επτά) να χορεύουν ικαριώτικο, ένας δυο το έριξαν στον πυρρίχιο φωνάζοντας στ'άρματααα! 
Η καθημερινότητα του Έλληνα προτεραιότητα της κυβέρνησης αλλά και της αντιπολίτευσης...σιγά παιδιά το Δαφνί είναι πλήρες και η ιδιωτική δεν παίρνει ανασφάλιστους, μας τρελαίνετε αργότερα...
Όταν φανεί η ανάπτυξη, συναινέσει στο κούρεμα του χρέους ο Ζόμπιμπλε, πέσει το τοίχος του Μονάχου,όταν λυθεί το Κυπριακό χωρίς να χάσουμε την Κύπρο, σταματήσει ο πόλεμος γενικά, όταν γίνουν του σπανού τα γένια μούσι. Όταν η Εκκλησία κάνει πράξη το"ο έχων δύο χιτώνες να δίνει τον ένα"...για το αγαπάτε αλλήλους σας παραπέμπω στις τελευταίες δηλώσεις των αρχιπαπάδων, που μάχονται να διατηρήσουν και να  μεγαλώσουν την εκκλησιαστική περιουσία εις βάρος του εκκλησιάσματος, ζητώντας και τον οβολό μας για να κάνουν φιλανθρωπίες!!! 
Μ'αρέσουν, μήπως να γίνω μακαριότατος;... Μάλλον προς μακαριστός πηγαίνω, αλλά c'est la vie!! τι να κάνουμε τώρα μαζί της θα τα βάλουμε!!
Μέχρι να το φέρει λοιπόν η τύχη και η στιγμή όοολα τα παραπάνω να γίνουν ταυτόχρονα,(προαπαιτούμενο να υπάρχει πράσινο φεγγάρι, τρία πράσινα άλογα σε κόκκινο λιβάδι και ο Μπένυ αρχηγός όποιου κόμματος)εμείς οι κοινοί θνητοί θα παρακολουθούμε τους αγώνες πείνας, που με μεγάλη επιτυχία διεξάγονται τα επτά τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.
Σκέφτομαι να καλέσω σε μαζική απεργία πείνας, να τους πετάξουμε στη μούρη το ξεροκόματο αλληλεγγύης, έτσι κι αλλιώς πεινασμένοι μένουμε χωρίς προοπτική και ελπίδα.Ή μήπως να τους φέρουμε στη θέση μας...γίνετε;
Αφού έγινε αντιπρόεδρος ο Άδωνις, πρόεδρος ο Κούλης, αρχηγός χωρίς κόμμα ο Μπένυ, πρωθυπουργός ο Άλεξ, και κομματάρχης ο ποτάμης όλα γίνονται!!! Ξέχασα τον Λεβέντη, τη Φώφη μας, τα χρυσαύγουλα και λοιπούς όσους πολιτεύονται για τα μάτια μας μόνο, αλλά μικρό το κακό...τι είχαμε τι χάσαμε! 
Στον Κουτσούμπα αξίζει ειδική μνεία αλλά περιμένω να κατασταλάξει, θέλει να κυβερνήσει ή περιμένει να επαναστατήσουμε,να αποτινάξουμε το ζυγό, να σπάσουμε τις αλυσίδες και να δει τι θα κάνει με μας !!! 

   


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More