Λοιπόν; Τι νέα;

@Κουκουλοφόροι πέταξαν μολότοφ  στους τσολιάδες στο Σύνταγμα! Θαρραλέοι αγωνιστές με κουκούλες...μπράβο αγοράκια άντε και μία μολότοφ στη μαμά σας ή στη γιαγιά σας είναι ένδειξη υπέρτατου αγώνα!
@Κράτα γερά μαθουσαλίξ, ακόμα τούτη την άνοιξη και θα γενεί το θαύμα....πρωθυπουργός ο Κούλης; Μπρρρρ
@Απόφαση ΣτΕ...ποιός έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη; Ε καλά μια ερώτηση έκανα..Πάντως πολύ μου αρέσει που κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε κοτζαμ δάσος!Τα ηλεκτρονικά μπιλιετάκια διέρρευσαν το 14, πρωθυπουργός Σαμαράς, Δικαιοσύνης Αθανασίου(διαπιστωμένο!).
Το ερώτημα είναι αν ...έσπρωξε ο δικαστής τη δικαστίνα στα ανώτερα   ή τι τρυφεράδες έγραφε;Εγώ θα ρωτούσα το πρώτο...Ο δικαστής εκβιάζεται;Εκβιασμοί και παιχνίδια στην Ελλάδα; Άντε καλέ! Κόβεται το σεξ; θα ματαξαναρωτήσω αλλά απάντηση δεν περιμένω!
@Όταν το Σταρ προανήγγειλε  πολιτικές εξελίσσεις λόγω  νόμου Παπά, τονίζοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη ήξερε κάτι που δεν ξέραμε όλοι οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί;
@Τελικά φταίει ή δεν φταίει ο ανταποκριτής στην Τουρκία του ΑΠΕ, γιατί σίγουρα ξέρει καλά την Τουρκικήν!
@Κατεπείγουσα εξέταση για τη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων....κτυπήθηκε δικός τους γιατί τα δικά μας προσωπικά δεδομένα κυκλοφορούν σε φέιγβολάν...α ρε μάνα δεν ήθελες να γίνω δικαστής γιατί είναι αγέλαστοι και ψυχροί....φάε γέλιο τώρα!
@ΜαυροΘέμα στη Βουλή...δεν είδα, δεν άκουσα, δεν κατάλαβα...συγγνώμη κύριε ποιος είστε; Τα παιδιά καλά; η γυναίκα;Να φάμε κάτι Ανδρέα μου με τόσες μ@λ@κίες  μια λιγούρα την έχω...κερνάς έτσι; καθότι πτωχός μπιθουλαίος!!!
@Για το ΕΣΡ συνεδριάζουν σήμερα....έχω απορίες για το ρόλο του αλλά δεν είναι της παρούσης....θα έχουμε ή δεν θα έχουμε ανεξάρτητη αρχή; Ιδού η απορία...είναι ανεξάρτητη αρχή; Μμμμ εδώ σας θέλω!
@Μουσικός επιμελητής στον ΟΑΣΑ, δώσε και μένα μπάρμπα!!!Και μοντάζ κάνουμε και επιμέλεια κειμένων και λάστιχο αλλάζουμε και τζάμια πλένουμε και πτυχίο έχουμε, της διαπλοκής δεν είμαστε ρε π&@$τη μου και ξεμείναμε!
@Έρχεται ο Ομπάμα Αθήνα, γιατί να μην έρθει ο άνθρωπος συνταξιούχος πλανητάρχης θα γίνει να μην βρει μια ελληνική γωνιά για απάγκιο, στο ξεπούλημα είναι οι ευκαιρίες!Αντιομπάμα διαδήλωση θα παίξει σύντροφοι;
@Υποτονικός ο Σκάι γιατί; Άντε αγόρια φόρτσα..πάρτε τ'απάνω σας ορέ!Η νίκη αχνοφέγγει στον ορίζοντα...αχ κύριε Μπάμπη μας δεν σας ακούνε!!!
@Νέοι καναλάρχες στα όπλα βρεεεεεεεε!!!Πάντως να πληρώνεις και να εκπέμπεις (αν εκπέμψεις )μαζί με τους άλλους που δεν... είναι λίγο ζόρι!
Να ακούς πως η νουδούλα θα καταργήσει το νόμο αλλά  δεν θα επιστρέψει δραχμή(φτού κακιά κουβέντα...αχ τι θυμήθηκα!..δραχμή...εγγύηση!) είναι επίσης ζόρι!
Τώρα θα μου πείτε λεφτά να φαν και οι κότες...οι εργαζόμενοι όχι... όλα κι όλα!
Να καταγγέλεις τον διαγωνισμό και να συμμετέχεις και να πληρώνεις ενώ καταγγέλεις δεν είναι ζόρι...είναι τρέλα να το πω;Να τρουπώσω στην τέταρτη εξουσία να το πω;Είναι πολύ το χρήμα που ρέει να το πω; Όπως και να το πω η ουσία είναι μία ...δεν υπάρχει αθανασία!!!Και μια ερώτηση προς Πειραιά μεριά...οι σύμβουλοι σας καλέ κύριε ξέρουν σίγουρα τα τηλεοπτικά;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More