Για την Ελλάδα, πάρτα όλα"

Άντε συνέλληνες ποιος τη χάρη μας!!!! Σωθήκαμε βρε, έτσι ξαφνικά, χωρίς τυμπανοκρουσίες και διαγγέλματα η χώρα σώθηκε!!!
Αξιόπιστη και πολύ καλά πληροφορημένη πηγή με ενημέρωσε εχθές αργά στο μπαρ το ναυάγιο, πως οι εθνοπατέρες όλων των βαλαντίων και αποχρώσεων, με μια ιστορική και γενναία απόφαση, μάζεψαν τα μυριάκια που διαθέτουν, μαζί και τα ακίνητα, ρευστοποίησαν μετοχές, μέχρι και οικογενειακά κειμήλια έβγαλαν στο σφυρί και εξόφλησαν το χρέος.(κέρδισαν και τους τόκους, διότι τα έσκασαν μετρητά και εφάπαξ).
Η πηγή μου αποκάλυψε, τρέμοντας από συγκίνηση και εθνική υπερηφάνεια, πώς την πρόταση έριξε στο τραπέζι γόνος πλούσιος οικογένειας, που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται με την αριστερά, λιώνει σόλες (και είναι ακριβές γαμώτο) πηγαινοερχόμενος στην μεγάλη μας ευρωπαϊκή οικογένεια για να υπερασπιστεί τα δίκαια των ταλαιπωρημένων Ελλήνων.
Μόλις είδε δημοσιευμένα τα πόθεν αίσχος των εθνοπατέρων, με φωνή σπασμένη από συγκίνηση ξεφώνισε, "έτσι θα σώσουμε τη χώρα, εμείς οι αγωνιστές, οι σκληρά εργαζόμενοι στον αδυσώπητο πολιτικό στίβο, εμείς που καταλαβαίνουμε τι σημαίνει φτώχεια, που ξέρουμε καλά την αγωνία της ελληνικής οικογένειας να επιβιώσει, που νιώθουμε τον πόνο του εργάτη, του αγρότη, του ναυτικού!!!"(πως γίνανε τα εκατομμύρια εε; με τόσων χρόνων σκληρή δουλειά, σκύψε- σκύψε δεν έμεινε μέση πια,αλλά...άξιζε τον κόπο!).
Καταχειροκροτήθηκε παιδιά από όλους, αριστερούς, δεξιούς, φασίστες, όλοι ξεφώνισαν "Για την Ελλάδα; πάρτα όλα"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More