Το Mega-λο μας τσίρκο!!!

Μεγάλο ζόρι τραβάνε κάποιοι με το Μέγκα, θα κλείσει δεν θα κλείσει,θα βάλουν το χέρι στην τσέπη οι μέτοχοι δεν θα το βάλουν,κάποιοι χαίρονται γιατί επιτέλους το μνημονιακό κανάλι θα βάλει λουκέτο.
Αυτό είναι το πρόβλημα; Τσακίσαμε τον εχθρό; Να σας θυμίσω ότι με το κλείσιμο του Αλτερ των Κουρή και Γιαννίκου  όλοι εμείς φορτωθήκαμε τα θαλασσοδάνεια τους,(σώσαμε τις τράπεζες από τους κακοπληρωτές μην το ξεχνάτε) ενώ την ίδια στιγμή τα αφεντικά έκαναν νέα επιχειρηματικά βήματα στο χώρο των ΜΜΕ, βάζοντας μπροστά τα βλαστάρια τους.
Ανδρέας Κουρής και Ανδρέας Γιαννίκος,βρέθηκαν με εφημερίδες, κανάλια και ραδιόφωνα, μπήκαν στο χορό της τέταρτης εξουσίας, ακίνητα και κινητά παραμένουν στην οικογένεια, οι ίδιοι απολαμβάνουν τα προνόμια της κρίσης εισπράττοντας τα μέγιστα και αποδίδοντας τα ελάχιστα, με απλήρωτους ή κακοπληρωμένους σκλάβους στη γαλέρα.Ο Κουρής μπαμπάς μια χαρά τη βγάζει το ίδιο και ο πατήρ Γιαννίκος.!
500 μύρια χρωστούσε το Άλτερ, ποιος τα πλήρωσε οέοο; Ποιος θα πληρώσει τα μυριάκια που χρωστά το μέγκα;
Οι μεγαλομέτοχοι; Αχ αυτοί οι καημένοι, πτωχοί αλλά τίμιοι βεβαίως-βεβαίως θα το πιουν το πικρό ποτήρι, θα κλείσουν τον πυλώνα της ενημέρωσης και εις υγείαν των κορόιδων θα ανοίξουν κάτι άλλο να έχουν να παίζουν με μας, με τις κυβερνήσεις, με τα κόμματα.Έτσι και αλλιώς χρήμα δεν χάσανε, αντίθετα πρόσθεσαν τρελά ποσά στους λογαριασμούς τους.
Και εμείς οι σούπερ διάνοιες πανηγυρίζουμε γιατί χτυπήσαμε τη διαπλοκή στη ρίζα της. Μία ρίζα να... με το συμπάθιο, μόνο που ξεχάσαμε πάνω στη χαρά της νίκης τις παράριζες που βρίσκονται γύρω από την κύρια ρίζα την τρέφουν και την συντηρούν.
Βέβαια μια απορία με  τη στάση των εργαζομένων την έχω, είναι κακοπληρωμένοι ή και απλήρωτοι  και φοβούνται μην χάσουν τί;
Γιατί δεν εκμεταλλεύονται τη δύναμη του μικροφώνου και να κάνουν επιτέλους τη δουλειά τους; Να πουν όσα ξέρουν, γιατί ξέρουν διαφορετικά δεν είναι δημοσιογράφοι, να ενημερώσουν, να αποκαλύψουν, να παρουσιάσουν μια έρευνα βρε αδερφέ, έτσι για το γινάτι.
Και μετά ξύπνησα φωνάζοντας....Χαίρε Καίσαρ, η διαπλοκή πέθανε, ζήτω η διαπλοκή!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More