Πάρτο αλλιώς σύντροφε!!!!

Κυριακή των αποριών, πως λέμε των απόκρεω; Προφανώς φταίει ο νυχτερινός εφιάλτης.Στην αρχή με κυνηγούσε ο μηχανοκίνητος ζόμπιμπλε, ένα ανελέητο κυνηγητό στο δρόμο με τις λεύκες.
Μετά τον κυνηγούσα εγώ και μετά εγώ γίναμε πλήθος τεράστιο. Εδώ ο εφιάλτης έγινε όνειρο.....ο ζόμπιμπλε άρχισε να μικραίνει, να μικραίνει, το αμαξάκι έγινε καβούκι και αυτός ένα τόσο δα μικρό σαλιγκάρι, που σέρνοντας, γλείφοντας και κερατώνοντας προσπαθούσε να ανέβει.Και κλατς, εγώ και μόνον εγώ τον πάτησα!!!

Απορία πρώτη; Ποιος είναι ο ζόμπιμπλε; Ένας απόγονος ναζί, ο πρωτεργάτης και εκτελεστής του ξεπουλήματος της ανατολικής Γερμανίας, ένας κομπλεξικός, πυροβολημένος, φασίστας, ξινός, κακός ανθρωπάκος!!! Πατήστε τον να ξεβρομίσει ο κόσμος!!!!

Ποια είναι η Μέρκελ; Κόρη παπά και δασκάλας, δύσκολος συνδυασμός όπως και να το δες!!!Παπά παιδί , διαβόλου εγγόνι λέει ο σοφός λαός και κάτι ξέρει.
Οδήγησε τον καγκελάριο Κολ(μέντορα της παρακαλώ) σε παραίτηση, όπως και το ζόμπιμπλε,(τότε πρόεδρο του κόμματος  CDU)   υποχρεώνοντας τον τελευταίο να παραδεχτεί ότι και αυτός είχε λάβει παράνομη δωρεά για το κόμμα από έμπορο όπλων.(Ο υπέρμαχος της διαφάνειας, ο πολέμαχος του εγκλήματος!!!). 
Η αναρρίχηση στην εξουσία απαιτεί θυσίες-των άλλων- και η κυρά Μέρκελ δεν έχει κανέναν απολύτως ενδοιασμό!

Τούτοι οι δυο, ο πυροβολήμένος και η παπαδοκόρη, οδηγούν την Ελλάδα στο θάνατο; Στυγνοί, ψυχροί, αποφασισμένοι εκτελεστές. Γιατί; 
Για τη Γερμανία ρε γαμώτο, γιατί όπου νάναι έρχεται η σειρά της, κατά πως λέει το ΔΝΤ.
Για τη γερμανία που κυβερνά ναζιστικά την Ευρωπαϊκή ένωση και ανοίγει στρατόπεδα συγκέντρωσης λαών. Μετατρέπει τις χώρες σε σύγχρονα Άουσβιτς και απολαμβάνει αυτό που δεν μπόρεσε ο χίτλερ. Την απόλυτη εξουσία!!!

Προσωπικά δεν γουστάρω Γερμανική κατοχή, και είχα πάντα την ελπίδα, πως η αριστερά θα έφερνε την απελευθέρωση. Μόνο που η αριστερά ήθελε να ελευθερώσει την ευρώπη, αυτή τη γερμανική, σαδιστική, ναζιστική ευρώπη, που ΟΧΙ δεν γουστάρω να είμαι πολίτης της και μετά την Ελλάδα....

Πάρτε αλλιώς σύντροφοι!!! Πρώτα η Ελλάδα, δεν θέλουμε άλλη θυσία για ένα εχθρικό, κάλπικο Ανόμι(σ)μα......

Πάρτε το αλλιώς, δεν έχετε δικαίωμα να ξεπουλήσετε την Ελλάδα, την αριστερά, την κοινωνία που σας εμπιστεύτηκε....

Πάρτο αλλιώς Αλέξη, πριν το κάτσεις το καράβι, αλά μπάντα αριστερά και πρόσω ολοταχώς, τώρα που οι μηχανές έχουν δύναμη και είναι  μπουνάτσα, με Ελληνικά λιμάνια, φιλόξενα στη ρότα σου....

Πάρτο αλλιώς και πάτα αυτό το αλαζονικό, μικρόψυχο σαλιγκάρι και όσους σέρνουν το καρότσι, γιατί αυτό σε εξουσιοδότησε ο λαός της Ελλάδας να κάνεις!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More