ΟΧΙ στη μιζέρια της αλληλέγγυας Ευρωπαικής πρότασης!!!!



Είναι η ώρα του κυρίαρχου λαού να αποφασίσει με ποιούς θα πάει και ποιούς θα αφήσει. Η ώρα που πρέπει να αφήσουμε τις βουτιές από τα σύννεφα και να κάνουμε μια βουτιά στην πραγματικότητα.
Και η πραγματικότητα είναι πως οι φίλοι, εταίροι, δανειστές αλληλέγγυοι μας έκαναν  ανήθικη πρόταση υποτέλειας, μεγαλύτερης φτώχειας και εξαθλίωσης.
Η αλήθεια είναι πως θέλουν τους Έλληνες πένιτες, μίζερους, χωρίς μέλλον, διότι αυτό τους εξασφαλίζει μεγαλύτερα κέρδη.

Από τα αλληλέγγυα δάνεια της πενταετίας και τα ασφυκτικά μνημόνια κέρδισαν εκατοντάδες δις, η Ελλάδα μπήκε στο ΔΝΤ για να σωθεί η αλληλέγγυα Ευρώπη, το ξεπούλημα της χώρας έγινε για να βγάλουν το κάτι τις τους γερμανογάλλοι κατέχοντες.
Διότι όπως και να το δεις άλλο να κατέχεις πολύ χρήμα και άλλο να κατέχεις μια ολόκληρη χώρα. Έχεις άλλον αέρα βρε αδερφέ.

Είναι λοιπόν η ώρα να αποφασίσουμε αν θα ξεπουληθούμε τελείως ή αν θα κρατήσουμε για μας το δικαίωμα να ζούμε στη χώρα μας με αξιοπρέπεια.

Το συγκλονιστικό είναι πως μόλις έσκασε η είδηση του δημοψηφίσματος άρχισαν οι οι κραυγές ώστε να αποτραπεί.Και το ερώτημα είναι ποιος φοβάται την κρίση του λαού;

Ποιοι εθνοπατέρες κρατούν το δικαίωμα της σωστής κρίσης και απόφασης για τον εαυτό τους θεωρώντας το λαό ανώριμο να αποφασίσει για την τύχη του;
Οι κραυγές του Αδώνιδος για την αντισυνταγματικότητα του δημοψηφίσματος, η ταραχή της Κουτσίκου για το αποτέλεσμα, ο εκφοβισμός από τους γνωστούς πολύχρωμους παπαγάλους  και η προσπάθεια να πείσουν πως τις κρίσιμες αποφάσεις τις παίρνουν οι ηγέτες και όχι ο λαός τουλάχιστον τους εκθέτουν.

Εδώ σε θέλω λοιπόν κυρίαρχε λαέ!!Όταν με την ψήφο σου βάζεις στη Βουλή τον Άδωνη, το Βορίδη, τα χρυάυγουλα και το κακό συναπάντημα, έχεις  ευθύνη και την αναλαμβάνεις γιατί έτσι πρέπει.

Τώρα λοιπόν θα αναλάβεις και την ευθύνη να αποφασίσεις αν θέλεις να απολυθείς, να σου κόψουν την σύνταξη, να σου κλείσουν ότι απέμεινε ανοιχτό, να σου αυξήσουν φως νερό τηλέφωνο, να σου σφίξουν γερά τη θηλιά στο λαιμό μέχρι να σκάσεις για να πάρουν τη θέση σου στον ήλιο της Ελλάδας!
Αν αποφασίσεις ευρώ πάση θυσία, δηλαδή ναι στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών  θα αναλάβεις και την ευθύνη του μέλλοντος των παιδιών σου, θα αναλάβεις την ευθύνη να ζήσεις  δούλος στην χώρα σου, χωρίς προοπτική και μέλλον.

Οι μεγάλες αποφάσεις ανήκουν στους τολμηρούς και το ΟΧΙ θέλει τόλμη.

Αλήθεια τι θα κάνουν οι σύντροφοι του ΚΚΕ;(Κατά πάσα πιθανότητα θα ψηφίσουν ΝΑΙ για να μπορούν να κάνουν αντολίτευση για έξοδο από το ευρώ και την ευρωπαική ένωση γενικώς τα επόμενα χρόνια). Οι ποταμίσιοι; Οι σοσιαλιστές; Τι θα πουν σήμερα οι αντιπολιτευόμενοι εθνοπατέρες στη Βουλή;

Εχει ενδιαφέρον να ακούσουμε πόσο ανόητους, ανώριμους, ανεύθυνους μας θεωρούν.
Πόσο μαλάκες που τους ψηφίσαμε να αποφαζίζουν για μας χωρίς εμας, θα μας το πούν κατάμουτρα; 
Ετσι για να ξέρουμε ποιοί θα  έχουν θέση στο κοινοβούλιο την επόμενη φορά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More