Και σωσμένοι και προδότες!!!! Βαρύ το πλήγμα στην μεγάλη ευρωπαική οικογένεια!!!


Βρε τι πάθαμε! Όλοι έχουν άποψη για το αν το δημοψήφισμα είναι συνταγματικό , νόμιμο, έγκυρο, λάθος!Όλοι οι σπουδαίοι αναλυτές σχίζουν τα ιμάτια τους για το δίκιο του λαού, που πάνω που έπαιρνε ανάσα και έβγαινε από τα μνημόνια μπουκάροντας  δυναμικά στις αγορές, ήρθαν οι μέλισσες και πάει το όνειρο για μεγαλύτερη κονόμα!

Κύριοι αναλυτές ντόπιοι και ξένοι την προσοχή σας παρακαλώ. 
Σας μιλά ο σωσμένος Έλληνας, ο απολυμένος, ο ανασφάλιστος, ο άστεγος, ο άφραγκος...
Μπορώ να μιλήσω κ.κ πολύχρωμοι παπαγάλοι του τρόμου;
(Υπ' όψιν ότι οι παπαγάλοι, οι κανονικοί και πτερωτοί δηλώνουν προσβεβλημένοι και απειλούν με ντου).

Εγώ λοιπόν ο σωσμένος, που δεν έχω τίποτα πια να χάσω, περήφανα και με αξιοπρέπεια βροντοφωνάζω: 
Βρε άι σιχτίρ αγάπες μου πια! Άντε χαθήτε νεκροθάφτες της Ελλάδας και των Ελλήνων!

Φαντασιώνομαι ένα τεράστιο κλουβί με όλους εσάς μέσα, να φαγωθείτε μεταξύ σας να ησυχάσουμε οι υπόλοιποι. 
Και κελί θα μου έκανε, αλλά είναι τυφλή και κουφή η δικαιοσύνη στην Ελλάδα.

Αλήθεια δεν μαζευόμαστε καμιά εκατοστή σωσμένοι να κάνουμε μια μήνυση αγωγή ή ότι άλλο δικηγορίστικο σε όσους πήδηξαν τη ζωή μας; 
Που θα βρεθεί δικηγόρος να στηρίξει και δικαστής να δικάσει θα σκεφτείτε, σωστά, κόρακας κοράκου μάτι  βγάζει;δε βγάζει.
Πλάκα θα είχε όμως....


Και μια και οι σκέψεις είναι φρή, θα ήθελα να δω το ΝτάλτονΜπλουμ, τη μαμά Ντάλτον,το Τζό(ο κακιασμένος, νευρικός,ξινός δόκτορ, ξέρετε...) και την παρέα τους άνεργους, άστεγους, μίζερους και εξαθλιωμένους, πλην σωσμένους από την μεγάλη αλληλέγγυα ευρωπαϊκή οικογένεια!!!

Ο Θεός είναι Έλληνας μπορεί και να με ακούσει, μέχρι τότε όμως, χαίρομαι βλέποντας τον πανικό στα πονηρά ματάκια τους, τον τρόμο στις φατσούλες τους, τάχα μου ανέκφραστες, τάχα μου έκπληκτες γιατί προδόσαμε την μεγάλη τους αγάπη(στο πορτοφόλι μας, στα κρατικά ταμεία , στο έδαφος και υπέδαφος, στα κινητά και ακίνητα....) Και σωσμένοι και προδότες, δέχτηκαν πλήγμα βαρύ οι σωτήρες και δηλώνω συντετριμμένος ο σωσμένος.
Στενοχωρημένα, σκυθρωπά πρόσωπα γιατί θα χάσουν το μοναδικό μας ήλιο και τις υπέροχες θάλασσες μας και που θα βγάζουν την κάλτσα και τη σαγιονάρα να ξαποστάσουν, να χαλαρώσουν και νιώσουν τη ζεστασιά της Ελλάδας, μπας και λιώσουν οι πάγοι στα κορμιά τους και νιώσουν άνθρωποι!!!

Κουράγιο κυρά Μέρκελ μου, έχετε τον υπόλοιπο Νότο να σώσετε, έχουν και αυτοί ήλιο και θάλασσα, σαν τον δικό μας όχι αλλά τι να κάνουμε από το ολότελα ....
Α ξέχασα είναι και τα ξενοδοχεία (Γερμανικών συμφερόντων παρακαλώ) στην Τουρκία.... αλλά εκεί πρέπει να πληρώσετε, δεν σας έκατσε να σώσετε και τα ξενοδοχεία μας, ώστε να αποκτήσουν πελατεία τα δικά σας στην.. φίλη, γείτονα Τουρκία... μπήκατε μέσα με τα τσαρούχια...

 Άντε καλέ μην το σκέφτεσαι από τα σώστρα που πήρατε από εμάς θα πληρώσετε, δεν θα βάλετε χέρι στο δικό σας λογαριασμό, τσάμπα πράγμα δηλαδή !!!!
Πλήρωσε μαντάμ, τόσα χρόνια σε κάνουμε παρέα, γαλαντώμα δεν σε κάναμε!!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More