Που πήγαν οι σωτήρες οεεοο!!!

Μία εβδομάδα ανατροπών, δηλώσεων και αντιδηλώσεων, μια εβδομάδα που τα είχε όλα. 
Πηδηματάκια αριστερά μεγαλοσχολιαστών που ενώ κρατούσαν ψηλά τη σημαία της καταστροφής σιγά-σιγά έκαναν υποστολή και πήγαν "πρώτη φορά αριστερά", ή μήπως πρώτη φορά αριστεροί;(να το δω κι αυτό).

Χέρι βοηθείας στην νεοσύστατη κυβέρνηση από ορκισμένους εχθρούς της, που βρέθηκαν ξαφνικά στην απέξω(πρώην σωτήρες παντογνώστες, ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε).

Αλλά έχουμε και εξαφανίσεις.... Που είναι ο Λοβέρδος οέοο, μετά την υπογραφή του στις 26 Γενάρη σε έγγραφα του υπουργείου παιδείας, λίγο πριν την παράδοση στον νέο υπουργό, άνοιξε η γη και τον κατάπιε.

Ο... διαβαστερός Χρυσοχοίδης, χρυσό παιδί και ειλικρινής δεν λέω, αλλά που κρύφτηκε; 
Η Αλέκα καλέ τι έπαθε, ούτε ένα σχόλιο, μια δηλωσούλα; Για τον Κουτσούμπα δεν έχω να πω, κάνει  αντιπολίτευση!!
Βράζει η ΝΔ, όμως ο μέγας-αντωνάκης τηρεί σιγήν ιχθύος!

Η μεγαλύτερη απώλεια μακράν, ο αριστεροφάγος κύριος Τράγκας! 
Καλέ που είναι αυτός, που πήγαν οι αγριοφωνάρες του, η έγκυρη και έγκριτη ματιά στο πολιτικό μας γίγνεσθαι, ο ογκόλιθος της δημοσιογραφικής οικογένειας;

Θα σας πω εγώ που το έψαξα το θέμα, το διασταύρωσα και σας το επικοινωνώ διότι δεν αντέχω να το κρατώ μέσα μου.

Ξεκουράζεται, διότι η μάχη ήταν σκληρή και μην ξεχνάτε και οι ήρωες θέλουν την ξεκούραση τους, ανασυντάσσεται για να επιστρέψει δριμύτερος, διότι ο παλιός γνωρίζει πως η επιστροφή είναι ευκολότερη, όταν απέχεις του απολογισμού της ήττας.

Εδώ να επισημάνω ότι κρατά την ίδια στάση και ο αντωνάκης μας (το μικρό α δεν είναι λάθος, είναι άποψη).

Θα επιστρέψουν μαζί, να σώσουν ότι μπορούν, αφού έχουν κάνει την γνωστή σε όλους εξορία εις Παρισίους, καλύτερος ήταν ο Καραμανλής δηλαδή δεν κατάλαβα!

Πάντως η μεγάλη ιστορική αλήθεια είναι ότι όσοι έκαναν εξορία στο Παρίσι, γύρισαν σωτήρες και επειδή ο στόχος τους είναι η σωτηρία-η δική τους αυτή τη φορά, τη δική μας την έχουν χεσμένη-ένα ταξιδάκι το χρειάζονται.
Παρίσι σε οικονομική θέση, διότι τώρα πληρώνουν αυτοί και όχι εμείς και μετά η μεγάλη επιστροφή.

Μια ακόμα μεγάλη αλήθεια είναι πως ο δολοφόνος γυρνά πάντα στον τόπο του εγκλήματος, γιαυτό μην μου ταράζεστε και μην ανησυχείτε, θα ξανάρθουν  ετοιμοπόλεμοι και σοφότεροι, να προσπαθήσουν να μας βάλουν τα δύο πόδια στο ένα παλιοπάπουτσο που μας επέτρεψαν να φοράμε!!
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More