Αυτό το ύπουλο τέλος του κόσμου...

Xωρίς χόλιγουντ-μπολιγουντ εφέ..

Χωρίς αρμαγεδδώνες και καζάνια της κόλασης που ανοίγουν..

Χωρίς αντίχριστους και μεσίες που κονταροχτυπιούνται...

Σιωπηλό, ύπουλο, χωρίς την ελάχιστη τσίπα, χωρίς κανόνες με συνεχή χτυπήματα κάτω από τη μέση, το τέλος ΑΥΤΟΥ του κόσμου προχωράει κανονικά.

Με τους ανθρώπους να περιμένουν να βγουν αληθινές οι προφητείες, να επαληθευτούν οι φόβοι γι΄αυτό που νομίζουν πως θα συμβεί, πιθανότατα με πλήρη άγνοια οι περισσότεροι πως ΗΔΗ συμβαίνει.

Λες και το να χάσεις ανθρώπους γιατί δηλητηριάζονται αργά και βασανιστικά,  από κάθε λογής τερατουργήματα που ονομάζονται τροφές, φάρμακα-φαρμάκια, βρώμικα νερά, θάλασσες απόβλητα, ατμόσφαιρες που μοιάζουν με θάλαμο αερίων, είναι ΛΟΓΙΚΟ σε σχέση με το να τους μάζευαν όλους και να τους πέταγαν σ΄ενα στρατόπεδο συγκέντρωσης...

Λες και το να πηδάνε άνθρωποι από τα μπαλκόνια απελπισμένοι, παιδιά που δεν πρόλαβαν να νοιώσουν την ελάχιστη χαρά να αφήνουν σημειώματα αυτοκτονίας μέσα στα φατσοβιβλία, κι άλλοι τρελαμένοι...
να γυρνάνε σαν ερείπια σ΄ενα κόσμο που τους έχει αποβάλει σαν εκτρώματα, δεν είναι θάνατος...

Λες και το να παρελάζουν ανενόχλητες συμμορίες βρυκολάκων που ρουφάνε συνεχώς αίμα, με κάθε τρόπο, ασύδοτα, θρασύτατα, αίμα από το σώμα κι από τις ψυχές των ανθρώπων δεν είναι τρομακτικό...

Λες και το να γεννιούνται παιδιά άρρωστα από τη κοιλιά της μάνας τους, ή να μεγαλωνουν γεμάτα φόβους, κατάθλιψη, απουσία σκοπού, παλεύοντας μέσα σ΄ενα κόσμο διεστραμμένο, ακραία παρανοϊκό, δεν είναι  εκτέλεση...

Λες και το γεγονός πως ολόκληρες κοινωνίες ζουν μέσα στο φόβο, στην άγνοια, στη κάθε είδους δυστυχία, ανηθικότητα, έλλειψη δικαιοσύνης, έλλειψη χαράς, αγάπης, ΟΥΣΙΑΣ, δεν είναι από  μόνο του βομβαρδισμός ανελέητος πάνω σε άμαχους πληθυσμούς, οι οποίοι δεν έχουν κατορθώσει να χτίσουν ούτε καν καταφύγια...

Αυτό το ύπουλο τέλος, ο ύπουλος τελικός πόλεμος που χτυπάει αλύπητα, αβλεπί...

Οι βυθισμένοι μέσα σε μια συνεχή υπερπληροφόρηση-παραπληροφόρησοι κάτοικοι του χαμένου παραδείσου, που νομίζουν πως η κόλαση είναι κάπου αλλού, πως οι δαίμονες φέρουν απαραιτήτως κέρατα και οπλές, και πως ένα φως αρκεί το βράδυ δίπλα στο κρεββάτι για να ξορκίσει το «κακό»

Κι αυτή η φαντασίωση του κακού... Πως θα είναι ντυμένο με κόκκινα χρώματα, πως θα έχει κοφτερά δόντια και γαμψά νύχια, πως θα βγει ουρλιάζοντας μέσα από κάποια λαγούμια και θα μας ξαφνιάσει άγρια... Κι εκείνο είναι ήδη εδώ. Με κουστούμι και γραβάτα, αρώματα και αστραφτερά χαμόγελα, με  φινετσάτο αμάξι φορτωμένο με δώρα, στοιχηματίζει συνεχώς στο μέγεθος της ανοησίας, της άγνοιας, του ζωτικού ψέματος που φέρει περήφανα ο καθένας σαν σημαία, στον ακήρυχτο πόλεμο.

Κι οι τρελοί? Οι εκτός των τοιχών? Εκείνοι οι γραφικοί τρελοί που μας φωνάζουν ασταμάτητα με το ταμπελάκι στο χέρι που γράφει «ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ» πως τη βγάζουν? Χτυπιούνται αλύπητα. Υπουλα. Είναι η εποχή που δοκιμάζεται ΚΥΡΙΩΣ η αντοχή των τρελών. Πόσα κότσια θα έχουν να επιμείνουν να είναι τρελοί ακόμα.

Κι αυτό το κείμενο τρελό είναι. Ασυνάρτητο. Ο μονόλογος ενός ακόμη τρελού. Που επιμένει πέρα κάθε λογικής. Που προσπαθεί να προσπεράσει τις παγίδες.

Κι αυτές οι παγίδες είναι πολύ ύπουλες. Ασύληπτες.

Και θα νοιώσω καλύτερα, κάθε φορά που κάποιος θα πει, «χμ..πάει κι αυτή τη ψώνισε» Οσο σ΄αυτό το κόσμο που έχει χάσει πλέον κάθε έννοια λογικής, αν με ονομάζουν παράλογη νοιώθω ησυχία. Σιγουριά πως κάτι κάνω σωστά.

Και γιατί το έγραψα αυτό το κείμενο? Για τους φίλους. Που παλεύουν με τις δικές τους ύπουλες παγίδες, σ΄ενα ύπουλο τοπίο, που βαδίζει με ύπουλο τρόπο, σ΄ενα ύπουλο σενάριο τέλους.

Γιατί οι βολικές αλήθειες θέλουν το Χόλυγουντ τους, να επιβεβαιώνονται, αλλά οι δύσκολες αλήθειες παίζονται σε κάτι κινηματογραφικές λέσχες μεταμεσονύχτια, με τριάντα σαράντα καθίσματα όλα κι όλα... 

Απο:Συνήθης Ύποπτος     
Το είδαμε: greki-gr

Τρομοκρατήστε γιατί χανόμαστε!!!

Ξηρο-τρομο-λαγνία και ξε(η)ρό ψωμί.Άλλη μια ημέρα ...αποκαλύψεων, κόντρας, σχεδίων και τρομο-υστερίας από όλα τα μέσα.
Έτσι πρέπει,η σωστή ενημέρωση μας δίνει όλες τις λεπτομέρειες, σχολιάζει και επικεντρώνεται σε κάθε... σκοτεινό σημείο, ώστε οι φωτεινοί εγκέφαλοι να διασφαλίσουν το ζητούμενο αποτέλεσμα.
Το μυαλοπλύσιμο επικεντρώνεται στο επόμενο..μεγάλο χτύπημα και ως εκ τούτου μπάτσοι βγήκαν στη γύρα για περιπολία!
Μπάτσοι παντού με πλήρη εξάρτηση και συγκεκριμένες εντολές.
             "Τρομοκρατήστε γιατί χανόμαστε!"
Την ίδια ώρα η κυβέρνηση μας, κυμπάρισσα και γαλαντόμα, όπως πάντα μην ξεχνιόμαστε, μοιράζει τέσσερα εκατομμύρια από το υστέρημα της,  σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον ξηροτρομοκράτη!

Και το ερώτημα δεν είναι αν υπάρχουν χρήματα, υπάρχουν για όποιο σκοπό θέλει η κυβέρνηση.Το ερώτημα είναι αφού μπορεί και εξοικονομεί για τον Ξηρό γιατί δεν δίνει και στους έρμους τους συνταξιούχους;
Γιατί δεν μοιράζει αυτά τα τέσσερα εκατομμύρια στους άνεργους που δεν παίρνουν ούτε το ευτελές ποσόν του ταμείου ανεργίας;
Γιατί δεν παρέχει φάρμακα στους καρκινοπαθείς, που καλούνται πλέον να πληρώσουν για την θεραπεία τους-και καλά να έχουν- στους ανασφάλιστους, που τρέμουν στην ιδέα ότι θα αρρωστήσουν, στα παιδιά που πηγαίνουν νηστικά στο σχολείο!
Δεν φτάνουν, θα ισχυριστούν κάποιοι, για όλους, ενώ όλοι μπορούν να αντέξουν έναν μικρό φόρο ακόμα προκειμένου να "παταχθεί" η τρομοκρατία !

Ιερός σκοπός η πάταξη της, όπως και της φοροδιαφυγής εξ' άλλου,εγώ πάντως παιδιά δεν κινδυνεύω, δεν νομίζω πως θα χτυπηθώ από τους τρομοκράτες.Δεν είμαι στόχος των ανταρτών, των πυρήνων, ή του Ξηρού.
Αντίθετα, κάθε ημέρα γίνομαι στόχος του κάθε Σαχλαμάρα της κυβέρνησης, που ανάλογα με το πόσο άγρια τον ξεσκίζει η σύμμαχος ευρώπη δια των τροικανών, βγάζει τα απωθημένα και το ...αντριλίκι του πάνω μου.
Κάθε μέρα είμαι στόχος του μπάτσου, που είναι απέναντι σε κάθε πορεία, ενώ θα έπρεπε να είναι μέρος της.
Κάθε μέρα είμαι ο στόχος των επαγγελματιών  παπαγάλων, που αδρά αμειβόμενοι εξευτελίζουν την έννοια της ενημέρωσης.
Είμαι στόχος του συστήματος, των νόμων, της δικαιοσύνης και κάθε τρελού φιρερίσκου της εξουσίας!

Δεν πιστεύω ότι η...αναγέννηση της τρομοκρατίας έγινε ερήμην των γνωστών-αγνώστων, κρατικών-παρακρατικών, αντιτρομοκρατών και ότι αντί κυκλοφορεί στο χώρο.
Αρα μεταξύ τους γνωρίζουν καλά τι γίνεται, έχουν άριστη πληροφόρηση και το ποσόν της επικήρυξης-στις ίδιες τσέπες θα μπει, για το καλό της ..έρευνας, το σπάσιμο του αποστήματος, την πάταξη της τρομοκρατίας,το καινούριο μνημόνιο, την απελευθέρωση των απολύσεων, την άρση των περιορισμών για πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, τους νέους φόρους στα ακίνητα, το νέο κούρεμα των συντάξεων και μισθών και ότι άλλο ξεχνά ο δικός μου εγκέφαλος αλλά θυμάται πολύ καλά ο εγκέφαλος των τρομοκυβερνώντων!

Και όταν ξυπνήσουμε από τον βαθύ ύπνο του δικαίου, θα έχουν περάσει όλα όσα θέλουν να περάσουν,οι άνεργοι θα είναι τρία εκατομμύρια, οι άστεγοι θα πλημμυρίσουν τους δρόμους, οι νέοι μας θα πάρουν τον δρόμο της ξενιτιάς, οι ουρές στα συσσίτια θα είναι χιλιόμετρα, και η Ελλάδα του Σαμαρά, του Αδώνιδος, του Βαγγέλη και του κακού συναπαντήματος θα αναπτύσσεται, θα ευημερεί, θα έχει πλεόνασμα, θα βγει στις αγορές!
Που πας καημένε Καραμήτρο!!!


Το μπλε της Σημαίας, στο ξηροφούτερ τι να σημαίνει άραγε; ΕΕ::

Το είδαμε και αυτό ! Τα παροπλισμένα παλληκάρια της τρομοκρατίας, ξεκούραστα και μες τη φρεσκαδούρα, διότι τόσα χρόνια ανεμελιάς και συναναστροφής με τον καλό το κόσμο του Κορυδαλλού, μια φρεσκάδα τους την έδωσε, ξανά στο προσκήνιο της τρισάθλιας πολιτικής σκηνής.

Δηλώσεις ένθεν κακείθεν, αναλύσεις επί αναλύσεων, επιστολές και... παράπονα.

Βάφει τα μαλλιά του ο Ξηρός; με τι έγραψε την προκήρυξη του, με απλό στυλό ή κανέναν φιρμάτο επαναστατικό Τρέμη στυλ, ξέρετε αυτό που παίζει στα δάχτυλα την ώρα του δελτίου.

Είναι σίγουρη η τρομοκρατική επίθεση και πανέτοιμη η αντιτρομοκρατική να διαλύσει τις τρομοκρατικές οργανώσεις;
Πριν όμως ή μετά την επίθεση; Ε; πείτε μου παρακαλώ τι θα έκανε ένας πανέτοιμος αντιτρομοκράτης, θα χτυπούσε πριν ή μετά;
Πάντως, τα σπουδαία και μεγάλα μυαλά της ασφάλειας του κράτους και των ελεεινών κατοίκων, είναι προβληματισμένα.

Τα ερωτήματα πέφτουν βροχή και από τους επαγγελματίες ερωτώντες του συστήματος.
-Γιατί ο Γιωτόπουλος διαμαρτύρεται για τα προνόμια Ξηρού; -Ο Κουφωντίνας τι θέση πήρε, οι υπόλοιποι Ξηροί καλά; -Τελικά τα βάφει τα μαλλιά του ο Χριστόδουλος και εάν ναι με τι βαφή παρακαλώ, διότι έχει τεράστια σημασία να ξέρουμε, είναι στοιχείο που θα δώσει άλλο αέρα στην έρευνα.
-Το φουτεράκι που φόρεσε για να δείχνει νεότερος και ανανεωμένος, ώστε να πλησιάσει τα παλιόπαιδα με τα κατσαρολικά που χτυπούν όπου λάχει, είναι σωστή επιλογή ως προς το χρώμα;
Κόκκινο, επαναστατικό του αίματος και της θυσίας, και το λίγο μπλε της σημαίας τι να σημαίνει άραγε;
-Το παλιό πρόσωπο της νέα δημοκρατίας, συγνώμη τρομοκρατίας ήθελα να γράψω, αλλά το πληκτρολόγιο αυθαιρετεί το άπιστο, με το νεανικό κούρεμα τύπου ρομπεν και όχι πλέι μομπιλ που κακοηθέστατα γράφουν μερικοί- μερικοί, ελεύθερο και με την αυτοπεποίθηση του έχοντος τις γνωριμίες και κατέχοντος την γνώση του τρομοκρατείν, πως θα διαταράξει την ήρεμη και ασφαλή ζωή μας;

Αυτή την ηρεμία και ασφάλεια που νιώθουμε όλοι εμείς οι σωσμένοι, που καμία τρόικα, κανένα μέτρο, καμία φορολογία, κανένας πλειστηριασμός δεν πρόκειται να τη ταράξει.

Ότι σας λένε οι διάφοροι συνωμοσιολόγοι, είναι τρίχες της ξηροπερουκίτσας.
Ακούσατε εσείς την Τρέμη να τρέμει μπροστά στα νέα μέτρα που απαιτεί η τρόικα; 
Είδατε κανέναν Καψή να τραβάει τις τρίχες του για τους νέους φόρους; 
Τον Πρετεντέρη να μιλά για απολύσεις; 
Πήρατε είδηση, πόσο χοντρό κλεμμένο χρήμα, άλλαξε χέρια τα τελευταία πέτρινα χρόνια;

Ούτε θα ακούσετε, διότι αυτός είναι ο ρόλος της μητέρας των ειδήσεων, να αποκρύπτει τις υπόλοιπες!

Άντε σωσμένοι μου, πάρτε βαθιά ανάσα, γιατί το διάλειμμα μόλις τελείωσε, μέσα τα κεφάλια και ψυχή βαθιά.
Η τρομοκρατία των μέσων χτυπά αλύπητα και χωρίς διακρίσεις!


Επιστολή-βόμβα του Χριστόδουλου Ξηρού

Ο  Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος καταζητείται από τις 7 Ιανουαρίου έστειλε επιστολή σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, και εξηγεί γιατί δεν επέστρεψε στη φυλακή μετά την άδειά του.

Η επιστολή του Χριστόδουλου Ξηρού:

«Τα Χριστιανόπουλα θα πάμε με φτερά
να πούμε μήνυμα που φέρνει την χαρά.
Μας περιμένει με λαχτάρα όλη η γη
κι εμείς κινήσαμε πρωί με την αυγή.»

Επειδή οι γνωστοί κροκόδειλοι των ΜΜΕ έχουν αρχίσει τις κλάψες για τα απολεσθέντα δικαιώματα και τα σενάρια για την παρουσία μου στην πτέρυγα των φυλακών που κρατούνται τα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς, έχω να πω τα εξής:...

Είναι γνωστό πως προέρχομαι από οικογένεια πιστών χριστιανών και πως ο πατέρας μου ήταν παπάς.

Ο λόγος που δεν επέστρεψα στη φυλακή είναι πως οι δεσμοφύλακες δεν μου επέτρεπαν να φοράω ράσο μέσα στον Κορυδαλλό.

Οι γελοίοι δημοσιογράφοι έγραψαν πως κατέβηκα στην Αθήνα μεταμφιεσμένος σε παπά, ενώ εγώ το ράσο το φοράω συνέχεια –όταν είμαι εκτός φυλακής- αφενός επειδή είμαι πιστός και αφετέρου επειδή αισθάνομαι άνετα σαν τον Ντέμη Ρούσο γιατί δεν φοράω τίποτα από κάτω.

Στα κελιά των μελών των Πυρήνων της Φωτιάς πήγαινα συχνά για να τους μάθω προσευχές και να τους φέρω στον δρόμο του Θεού.

Όσο για την επίσκεψή μου στα κελιά των μελών των Πυρήνων της Φωτιάς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, πήγα για να τους κάνω ποδαρικό με την αλλαγή του χρόνου και να σπάσω το ρόδι στα κάγκελα, για να τους πάει γούρι ο νέος χρόνος και να τα περάσουν φανταστικά μέσα στη φυλακή.

Μετά την αλλαγή του χρόνου, τραγουδήσαμε όλοι μαζί τον Ακάθιστο Ύμνο και τα Χριστιανόπουλα, ενώ αργότερα τους έπαιξα στο μπαγλαμαδάκι -που κρατούσα στο βίντεο της Λεγάκη- το YMCA που είναι χριστιανικό τραγούδι της Χριστιανικής Αδελφότητας Νέων και όχι gay anthem, όπως νομίζουν οι περισσότεροι.

Είμαι απογοητευμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον άθεο Αλέξη Τσίπρα –που έχει την γυναίκα του αστεφάνωτη, τα παιδιά του αβάφτιστα και δεν κάνει τον σταυρό του-, οπότε καλώ όλους τους συντρόφους επαναστάτες να στηρίξουν στις εκλογές τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά που είναι άνθρωπος του Θεού.

«Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά»

Χριστόδουλος Ξηρός

Ελεύθερο μέλος της ΧΑΝΘ

20 – 1- 14

Υ.Γ. Πίσω μου στη φωτογραφία ήθελα να βάλω εικόνες του Χριστού, της Παναγίας, του Προφήτη Ηλία και του Αγίου Φανούριου αλλά δεν είχαμε εικονίσματα στην γιάφκα, οπότε έβαλα αυτούς τους μουσάτους και τους μαλλιάδες που παπαδοφέρνουν.

Εγραψε ο Pitsirikos 

Ξηρός: Ο χολυγουντιανός υπέρ-ήρωας με φουστανέλα…

Αναμενόταν το «μανιφέστο» του «επαναστάτη» …δραπέτη!
Αποτελούσε αναγκαίο στοιχείο (σκηνικό) στην τρομοκρατική θεατρική παράσταση: Αναγκαία απειλητική φόρτιση για τα νέα τρομοκρατικά παιχνίδια που σκηνοθετούνται.
Πρέπει όλοι να το χωνέψουμε:
Ο υπέρ-ήρωας «δραπέτευσε» για να «εκδικηθεί» τους δήμιους του ελληνικού λαού, τα δωσίλογα ανδρείκελα του 4ου Ράιχ.

Μόνο που «ευαισθητοποιήθηκε μετά από πολλά χρόνια για τους δημίους του νέου φασισμού, ενώ όλα αυτά τα χρόνια του «Νταχάου» έβγαινε, συχνότατα» με …άδειες. Ήταν πολλές φορές έξω…

ΤΩΡΑ, όμως, ήρθε η ώρα της «επαναστατικής» ευαισθητοποίησης και έξαρσης: ΤΩΡΑ που το καθεστώς και οι μυστικές υπηρεσίες θέλουν το νέο υπέρ-ήρωά τους!!!

Και το αναγκαίο «μανιφέστο»…
Το διαβάσαμε ΕΔΩ:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2014/01/blog-post_6375.html

Και την αναγκαία «αντιεξουσιαστική εστία» αποδοχής του «μανιφέστου»: indymedia…

Όλα «δένουν». Και οι αρματωσιές του υπέρ-ήρωα: Οι αρματωσιές του Καραϊσκάκη του Κολοκοτρώνη, του Άρη και του Τσε!!!

Έχουμε, λοιπόν, έναν χολυγουντιανό ήρωα με τις αρματωσιές ηρώων της Επανάστασης του ’21…

Το εύρημα είναι ευφυές και στοχεύει στα επαναστατικά σύνδρομα της Εθνικής μας Επανάστασης.

Εδώ, όμως, οι συγγραφείς και οι σκηνοθέτες πέφτουν στο πρώτο σοβαρό ιδεολογικό και πολιτικό λάθος. Οι υμνητές και οι διαφημιστές της «17Ν», με πρώτο το «indymedia» είναι υστερικοί αντιεθνικιστές: Τους προκαλεί αλλεργία κάθε αναφορά σε σύμβολα και ήρωες της Εθνικής μας Επανάστασης…

Και υστερικοί «αντιρατσιστές»: Θέλουν να αντικαταστήσουν τον ελληνικό λαό με λαθρομετανάστες…

Και ο «πυρήνας» της «17Ν», από τον Κορυδαλλό (Κουφοντίνας-Ξηρός), έχουν ευθυγραμμιστεί πλήρως με αυτά τα «αντιεθνικιστικά» και «αντιρατσιστικά» ιδεολογήματα.

Η πρώτη, λοιπόν, σκηνοθετική ΑΝΤΙΦΑΣΗ, στο νέο επεισόδιο: Οι μυστικές υπηρεσίες δεν προσέχουν τις λεπτομέρειες…

Ο έτερος τραγέλαφος των αντιφάσεων είναι το «μανιφέστο»: Μια αστεία συρραφή από κλισέ της επικαιρότητας, περιτυλιγμένα με την αλαζονεία και την αυθάδεια της ΑΠΕΙΛΗΣ…

Εδώ ο απειλητικός κομπασμός του Ξηρού γίνεται αστείος: Τον ντύνουν Καραϊσκάκη!!!


Καραϊσκάκης και Ξηρός, όπως η Επανάσταση του ’21 με τη σκηνοθετημένη τρομοκρατία των μυστικών υπηρεσιών, έχουν τόση ομοιότητα όσο ο Φάντης με το ρετσινόλαδο…

Την παρακάμπτουμε και αυτή την αστειότητα. Πάμε στο «μανιφέστο»: Στη συρραφή…


Το «μανιφέστο» δεν είναι γραμμένο από μια «ενιαία σκέψη», ιδιαίτερα ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Η αριστερή σκέψη, το λεκτικό της, αλλά και το ύφος της είναι ριζικά διαφορετικά:
Το «μανιφέστο» απέχει παρασάγγας και από τα «κλασσικά» κείμενα της «17Ν». Αυτά είχαν σε μεγάλο βαθμό δουλευτεί πάνω στη μαρξιστική παιδεία…

Ο Ξηρός υπογράφει, ως «ελεύθερο μέλος της 17Ν», δίχως ίχνος ορολογίας της «17Ν»!!!

Το σπουδαιότερο: Το κείμενο δεν το έχει γράψει ο ίδιος. Δεν έχει καμία ΔΟΜΗ κειμένου γραμμένο από ένα «μυαλό», δηλαδή μια «ενιαία σκέψη».

Το κείμενο είναι συρραφές από αποσπάσματα που αλιεύτηκαν από το ιντερνέτ, τεμάχια που αποσπάστηκαν από «ενιαία κείμενα»: Σπερμολογίες «επαναστατικών» πυροτεχνημάτων, αφηρημένων εννοιών και λέξεων, συναισθηματικών και ηθικών αφορισμών.

Το «μανιφέστο» του Ξηρού δεν το διέπει καμία ενότητα σκέψης και διαλεκτική. Είναι υποταγμένο πλήρως στη «διαλεκτική» της δημοσιογραφικής ταχυδακτυλουργίας, στη «διαλεκτική» του τεμαχισμού και συρραφών: Επιλεγμένων, τυπικών, εξωτερικών και ξεκάρφωτων λεκτικών «στοιχείων» εντυπωσιασμού και συνθηματικής φόρτισης.

Το μόνο «ενιαίο» που υπάρχει στο «μανιφέστο» είναι η ΑΠΕΙΛΗ, το δήθεν «εκδικητικό μίσος» (τυφλό, δολοφονικό μίσος), το προμήνυμα νέων δολοφονικών πράξεων.

Ακριβώς σ’ αυτό στοχεύει το «μανιφέστο». Να προαναγγείλει το νέο κύκλο των τρομοκρατικών εκτελέσεων, τη νέα υστερία μίσους και το νέο λουτρό αίματος: Να εδραιώσει, δηλαδή και να υπογράψει τις «προφητείες» της Αντιτρομοκρατικής…

Να δικαιώσει, επίσης και τη «θεωρία» του καθεστώτος, αυτή της «αριστερής» τρομοκρατίας.

Γι αυτό καλεί και τους ποικίλους «αριστεριστές» και «αντιεξουσιαστές» στον …τρομοκρατικό αγώνα: Από αυτούς τους χώρους θα στρατολογηθούν τα νέα αναλώσιμα υλικά των μυστικών υπηρεσιών…

Υπενθυμίζουμε: Καλεί τους χώρους του «αντιεθνικισμού» και «αντιρατσισμού» σε αγώνα με εθνικό-απελευθερωτικές Ιδέες, σύμβολα (Θούριους κ.λπ) και αρματωσιές (Καραϊσκάκης…).

` Και η τελευταία αντίφαση: Αυτούς του χώρους που καλεί ο Ξηρός η «17Ν» τους είχε χαρακτηρίσει χώρους «καραγκιόζηδων». Μάλλον αυτό διέφυγε από τον Ξηρό: Σήμερα είναι άλλες οι ανάγκες (των μυστικών υπηρεσιών)…

Μόνο που αυτά τα τρομοκρατικά παραμύθια δε τα χάφτει πλέον ο ελληνικός λαός, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των σκηνοθετών και τα σενάρια τέτοιων «επαναστατικών» κειμένων από αστείες συρραφές…

πηγη http://resaltomag.blogspot.gr/2014/01/blog-post_2506.html

Με έμβλημα το κουπί!!! Οι κωπηλάτες;

Βρέθηκα σήμερα το πρωί σε γνωστή μεγάααλη ελληνική τράπεζα, προκειμένου να πληρώσω λογαριασμό της ΔΕΗ στο μηχάνημα πληρωμών, ξέρετε εκεί μπορείς να πληρώσεις ότι έχεις και όχι ότι σου επιβάλει το χαρτάκι της δεη!
Το τελευταίο διάστημα, τα εν λόγω μηχανήματα είναι εκτός λειτουργίας τουλάχιστον δύο ημέρες μέσα στην εβδομάδα, από ότι είπαν οι συνάδελφοι της ουράς.

Είπα λοιπόν ας περιμένω, μιαψυχή θα βγεί που θα βγεί!!
Ταμεία δύο, ταμίας ένας, ουρά δώδεκα ατόμων, δεν βαριέσαι σκέφτηκα πόσο θα περιμένω!!
Το υποκατάστημα αυτό έχει τρεις υπαλλήλους στα γραφεία και έναν ταμία τώρα Μ.Κ.(Μετά Κρίση), Π.Κ, οργασμός δουλειάς και υπαλλήλων και δύο ταμίες!!

Καθώς περίμενα έπεσε το μάτι μου-το άτιμο- σε έναν μεγάλο πίνακα, με υπογραφή της τράπεζας, που εξηγούσε στους πελάτες τη φιλοσοφία της και το έμβλημα της.

Για όσους δεν το προσέξατε, το έμβλημα είναι η αρχαία  τριήρης και έχουν εστιάσει στο κουπί, διότι προσδίδει κίνηση και όπως ξέρετε πέτρα που κινείται δεν χορταριάζει!!

Τώρα εγώ, πως αμέσως σκέφτηκα τους κωπηλάτες που τραβούν το κουπί και τον  κελευστή διοικητή του αιρετικού, που έδινε με παραγγέλματα την εκκίνηση και την παύση της κωπηλασίας, αυτό είναι άλλο θέμα και φταίει το περίεργο μυαλό μου.

Για να εμπλουτίσω τις γνώσεις σας, να προσθέσω, πως σε μία τριήρη υπήρχαν 170 κωπηλάτες, τον δε κελευστή  βοηθούσαν ένας ή δύο αυλητές, που λέγονταν και τριήραυλοι, κρατώντας το ρυθμό με τον αυλό ή το άσμα.

Οι κωπηλάτες στις τριήρης ήταν ελεύθεροι πολίτες, έτσι το έσωσε ο μέγας διαφημιστικός νους του τραπεζίτη, διότι αν μιλούσε για κουπί στις γαλέρες, θα αναφερόταν σε δούλους,αυτούς με την αλυσίδα που καταλήγει σε μπάλα στο πόδι και κρατούσαν ρυθμό με το μαστίγιο!!

Έτσι λοιπόν, με ρυθμό και τραβώντας κουπί, κινείται η μεγάλη τράπεζα, αφού μάλιστα μείωσε και τον αριθμό των κωπηλατών και συνεχίζει να κινείται, είναι μεγάλη επιτυχία! 

'Οταν έφτασα στο ταμείο, κατάλαβα γιατί συχνά πυκνά χαλούν και τα μηχανήματα πληρωμής!
50 λεπτά επιπλέον ανα λογαριασμό στο μηχάνημα, 1.00 στο ταμείο, σε κάποιους και 1,50 ανάλογα με τη συμφωνία  τράπεζας- εταιρείας.Θα μου πείτε, τι ψυχή έχει ένα ευρουλάκι! Ένα κιλό ψωμί, θα σας απαντήσω!

Φεύγοντας είδα και το άλλο ανατρεπτικό διαφημιστικό, της πράσινης ανάπτυξης-όχι των πράσινων αλόγων, αυτά βόσκουν αμέριμνα σε μπλε λιβάδια-το δέντρο με το μυαλό
Έτσι είναι, αφού δεν έχουμε εμείς μυαλό απέκτησαν τα δένδρα, σκέφτηκα με τα λιγοστά κλαδιά που απέμειναν στο κεφάλι μου, και για άγνωστο λόγο κλώτσισα ότι πέτρα βρήκα μπροστά μου ,μέχρι να φτάσω σπίτι μου!

Ζητείται μαχαίρι!!!!

Ζητείται μαχαίρι κοφτερό, αιχμηρό να μπορεί να φτάσει στο κόκαλο.Τόσο καιρό η έλλειψη του συγκεκριμένου μαχαιριού δεν άφηνε τους ανα την επικράτεια φιλότιμους και έντιμους λειτουργούς να κάνουν τη δουλειά τους.
Διότι όπως και να το δεις, αν δεν έχεις το κατάλληλο όργανο τι να κάνεις!

Έχουμε λοιπόν, τόσους έντιμους λειτουργούς σε κάθε κλάδο που ήθελαν μεν, δεν τα κατάφερναν δε.
Άτιμο μαχαίρι που θα πάει θα βρεθείς, και όταν έρθει αυτή η ιερή στιγμή, τα κόκαλα θα τρέχουν να κρυφτούν.
Τα κόκαλα, διότι όλα τα άλλα είναι πολύ καλά κρυμμένα, γιαυτό εξ άλλου έχουμε μαύρες τρύπες παντού.

Στην οικονομία, που υπάρχει  και η μεγαλύτερη τρύπα, κρύφτηκαν και τα κόκαλα, εκεί μαχαίρι δεν πρόκειται να μπει.

Στο πολιτικό κατεστημένο, στα τζάκια και τα σκανδαλάκια τους δεν επιτρέπεται να εισχωρήσει τίποτα και κανένας, διότι αυτές οι τρύπες συνδέονται και όπως καταλαβαίνεται όταν υπάρχει μία τρύπα που φιλοξενεί μία άλλη τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

Την τρύπα των εξοπλιστικών οσμών την έκλεισε ο Μπένυ αυτοπροσώπως, νομίζω πως προσφέρθηκε και ο Πάγκαλος, αλλά ο υπερήφανος Μπένυ αρνήθηκε κατηγορηματικά, ο δε Γιάννος πρόλαβε και τρύπωσε στα άδυτα της τρύπας, οπότε ουδείς λόγος ανησυχίας.

Δεξιά αλλά και αριστερά υπάρχουν τρύπες, τρυπούλες, τρυπάκια που συνδέονται με μοναδικό τρόπο, κάτι σαν τον λαβύρινθο της Μινωικής εποχής που όποιος έμπαινε έμενε εκεί, εκτός αν ο μπάρμπας στην Κορώνη ήθελε να τον πετάξει έξω.

Αυτό είναι το σύστημα, που αγκαλιάζει σφιχτά και τρυφερά όποιον του κάνει τα κέφια, ανοίγει πόρτες και παράθυρα, δίνει...ευκαιρίες καριέρας, χρήμα, αναγνώριση, δόξα και δώρο μια μικρή τρύπα για να κρύβουν τα άπλυτα όχι μόνο τα δικά τους αλλά και όλων όσων το σύστημα σφιχταγκαλιάζει.

Σε ποια κόκαλα λοιπόν θα μπει το άτιμο το μαχαίρι; Μα εκεί που μπαίνει τόσα χρόνια τώρα, στον κυρ-Γιάννη, την κυρά-Μαρία, στον Τάσο, τον Θανάση, σε όλους αυτούς που δεν βρήκαν  συστημική τρύπα να κρυφτούν.

Σε όλους εμάς που βάζουμε πλάτη, που πληρώνουμε χωρίς να ρωτάμε, που ψηφίζουμε χωρίς σκέψη όποιον μας προτείνει το σύστημα.

Ήδη έχουν αρχίσει να μας...πυροβολούν με δημοσκοπήσεις κρυφές και φανερές, μας τρομοκρατούν δια της... τρομοκρατίας και των οργανώσεων που με κατσαρολικά θα φέρουν την ανάσταση του κυρίαρχου λαού,μας απειλούν, μας στοχοποιούν προσπαθούν με κάθε τρόπο να υφαρπάξουν την ψήφο μας, διότι μία νομιμότητα την χρειάζονται οι τρυπόβιοι!

Ο  Σαμέρκελ καλεί τους νεοδημοκράτες συστημικούς τρυπόβιους να ρίχνουν χειροβομβίδες- λεκτικές θα μου πείτε-εφηύρε, διότι είναι και μέγας νους, τα δύο άκρα, στοχοποιεί και απειλεί να θέσει εκτός νόμου κόμματα.
Λέω κόμματα, διότι δεν θα μείνει στο ένα, που ο ίδιος και η πολιτική του τακτική το έκαναν κόμμα.Στόχος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια όποιο κόμμα έχει διαφορετική πολιτική άποψη.

Κατ' ακρίβειαν στόχος είμαστε όλοι εμείς που ανεξάρτητα από κόμματα και ιδεολογίες αντιδρούμε σε ότι συμβαίνει.
Στόχος είναι να σιγήσει κάθε ελεύθερη φωνή, να σταματήσει κάθε ελεύθερη σκέψη, να ανατραπεί όποιο εμπόδιο μπαίνει  στο σύστημα.

Η διατεταγμένη υπηρεσία του παρακράτους, που όλοι το ξέρουν αλλά ουδείς το ονοματίζει, οι καλοπληρωμένοι μιντιάνθρωποι, που κάνουν συστηματικό μυαλοπλύσιμο και οι απανταχού φιλάνθρωποι λειτουργοί έχουν έναν και μόνο στόχο.

Εμάς, γιαυτό τουλάχιστον ας κινούμαστε, γρήγορα και με ελιγμούς, έτσι για να τους δυσκολέψουμε και λίγο!


 

 

Οι παλιάτσοι του 2013.... είναι ακόμα εδώ!!!!

Επέστρεψα συνέλληνες, για άλλη μια φορά από το 2009 κατάφερα να επιβιώσω για να μπορώ να βαρώ ανελέητα το πληκτρολόγιο, αφού δεν μπορώ για την ώρα τουλάχιστον να βαρέσω κάποιον άλλον.

Επέστρεψα και σκέφτηκα πως δεν σας ευχήθηκα καλή χρονιά, όχι γιατί είμαι κακός άνθρωπος αλλά γιατί ίσως κάποιοι από σας το πάρουν ως κοροϊδία ή ειρωνεία και δεν είμαι σε διάθεση να κάνω πλακίτσα ή ειρωνικά σχόλια.

Σκέφτηκα να κάνω μια  ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε για να καταλάβετε γιατί δεν μου βγαίνει η ευχή, μετά πάλι αναρωτήθηκα, χρειάζεστε εμένα για να μάθετε τι περάσατε;

Θα ήθελα απλά να σταθώ στην μεγαλοψυχία και την φιλανθρωπία που περισσεύει στις ημέρες μας.
  • Ο τεράστιος Καμίνης έντυσε τα δέντρα και τα παγκάκια για να μην κρυώνουν τις άγριες και κρύες νύχτες του χειμώνα.
  • Ο γίγαντας Άδωνις,επαναπροσδιόρισε τον όρο δημόσια υγεία, και αποκατέστησε τη λειτουργία των νοσοκομείων, έβαλε στη θέση τους γιατρούς και νοσηλευτές και δεν επιτρέπει σε  καμία ασθένεια να χτυπήσει τους δοκιμαζόμενους πολίτες.Όποια δε αυθαιρετήσει και δράσει παρά την απαγόρευση, επικηρύσσεται και αναλαμβάνει η αντιτρομοκρατική.
  • Ο ημίθεος Βρούτσης συνέλαβε την ανεργία και την παρέδωσε στη μεγάλη παρέα των μιντιάδων εντός και εκτός φυλακής για αναμόρφωση και παραδειγματισμό.
  • Ο υπέροχος υπουργός παιδείας-μου διαφεύγει το όνομα του, όχι από πρόθεση απλά είναι χαμηλών τόνων, δρα υπόγεια και ανώνυμα-ολοκλήρωσε και αποτελείωσε την εύρυθμη λειτουργία πανεπιστημίων και σχολείων και αποφάσισε να μας δώσει και μια λευκή εβδομάδα έτσι για να χαρούμε.Μετά το ξανασκέφτηκε και πάγωσε τη χαρά μας, μέχρι νεοτέρας, μην παίρνουμε και θάρρος.
  • Ο εντιμότατος Δένδιας, δουλεύοντας μυστικά και μεθοδικά ανακάλυψε τους τρομοκράτες ανα την επικράτεια,και ως γνήσιος και παραδοσιακός Έλληνας, με την καινούρια χρονιά τους έστειλε μποναμά τον Ξηρό, διότι που πάτε τρομοκράτες χωρίς ηγέτη; Πάρτε έναν να έχετε, να οργανωθείτε να σας συλλάβει!!
  • Ο τεραστιότατος Βενιζέλος κάνει ότι μπορεί για μας τόσα χρόνια, τώρα αν γέρνουν λίγο τα πεπραγμένα του δεν φταίει αυτός, αλλά ο γιαλός, στράβωσε και άντε να ισιώσει, ο Μπένυ όμως έβαλε πλάτη και μη φοβάστε τίποτα.
  • Τελευταίο άφησα το ΘΕΟ Σαμέρκελ, όλα μας τα έδωσε από wi-fi, μέχρι φάει ότι  προφέρει το συσσίτιο της Εκκλησίας, όχι από  το δικό του τραπέζι, έχει αριστοκρατικά εδέσματα και θα μας πέσουν βαριά.
Μετά από όλες αυτές τις παροχές πείτε μου εσείς τι να περιμένουμε το σωτήριο έτος 2014! 
Δεν υπάρχει κάτι που δεν έδωσαν οι άνθρωποι, τι θέλετε δηλαδή και δεν το έχετε;
Μην ακούσω κανέναν να μιλήσει για δουλειά γιατί θα στείλω τον Στουρνάρα και το ΣΔΟΕ, δεν φτάνει που μας θέλουν ξεκούραστους και χωρίς άγχος, τους τη λέμε και απο πάνω!

Ντροπή αδέλφια, θα θυμώσει ο Θεός και θα κάψει.
Αυτό δεν το έκανε ακόμα, αλλά υπομονή, τώρα που έχει την προεδρία, ποτέ δεν ξέρεις πότε, φωνάζοντας "ζήτω ο Δελαπατρίδης", θα βάλει μπουρλότο, έτσι γιατί είναι Θεός!!!


Twitter Facebook Favorites More