Δώστε αμέσως τα κρυμμένα, διότι τα κλεμμένα δεν τα βρήκανε!!

«Φοροεπιδρομή» στην κατοικία ή την επαγγελματική έδρα των φορολογουμένων για διενέργεια φορολογικών ελέγχων και αναζήτηση χρημάτων για είσπραξη φόρων ή άλλων οφειλών προς το Δημόσιο θα μπορούν να διενεργούν τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα, ακόμα και χωρίς την παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά τα πρότυπα των υπηρεσιών των ΗΠΑ (IRS).

Αυτό γνωμοδότησε το νομικό συμβούλιο του κράτους, ερμηνεύοντας το σύνταγμα,καταλύοντας το οικογενειακό άσυλο με οριακή πλειοψηφία (14-10 ψήφων), ανοίγοντας το δρόμο στο κυνήγι των μικροοφειλετών.

Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς, πως θέλουν να ...τσακώσουν τους μπομπολοβαρδινολατσοπολίτες αυτής της χώρας.Σε όλους αυτούς τα χαρίζουν και με νόμο παρακαλώ!
Τελικά οι νομικοί και δικαστικοί μας ερμηνεύουν το νόμο με γνώμονα το δίκαιο του πλουσίου.

Αυτά που ξέρατε για το δίκιο του εργάτη παρακαλώ ξεχάστε τα  και ετοιμαστείτε για βραδινά γυμνάσια και εφόδους.
Οργανωθείτε, για να υπάρχουν αποτελέσματα, μην ξενυχτάνε άδικα οι φοροεισπράκτορες και αγοράστε και κανένα γλυκό του κουταλιού να τρατάρετε τους ανθρώπους.

Διευκολύνετε την έρευνα, βάζοντας σε εμφανή σημεία τα κρυμμένα ευρώ σας, μήπως και γλυτώσετε το μαχαίρωμα των στρωμάτων και των καναπέδων.

Αποφύγετε τις χαλαρές αντιδράσεις και την κλάψα διότι είναι ύποπτες, μην γκρινιάζετε, να είστε χαμογελαστοί και ευχάριστοι, διότι τα παιδιά-μπουκαδόροι δουλεύουν υπερωρίες για το καλό του κράτους.

Σερβίρετε τους ζεστό καφέ, διότι θα είναι μεγάλες οι νύχτες τους και αποφύγετε το αλκοόλ διότι τους κάνει ευέξαπτους εν ώρα υπηρεσίας και δεν ξέρετε τι μπορεί να σας ξηλώσουν.

Να υπάρχουν τοστάκια και γλυκά σε εμφανή σημεία, διότι όταν τσιμπολογάνε κατεβάζουν ιδέες, τα γλυκάκια να περιέχουν σοκολάτα για να έχουν ενέργεια.

Να κοιμάστε ντυμένοι, για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις, αφήστε που θα ντύνεστε παρουσία των οργάνων, μπας και κρύψετε τα ευρωπουλάκια σας στα απόκρυφα σημεία σας.

Αλήθεια σωματική έρευνα προέβλεψαν οι νομικοί του συμβουλίου του κράτους; Αν όχι ντροπή και αίσχος τους, αν πάλι το σκέφτηκαν μπορείτε να κοιμάστε όπως θέλετε, διότι έτσι και αλλιώς θα το φάτε το...ψάξιμο!

Όσοι από σας είστε κυνηγοί εξαφανίστε τις καραμπίνες, διότι άνθρωποι είστε, μην σας γυρίσει το μάτι  και έχουμε αιματοχυσίες, οι υπόλοιποι εξαφανίστε μαχαίρια και λοιπά αιχμηρά αντικείμενα, εκτός αν τα θέλετε για προσωπική χρήση, π.χ χαρακίρι, διότι μην ξεχνιόμαστε, μας κυβερνούν επειδή τους ψηφίσατε.

Άντε Έλληνες καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, χαλάστε τα κρυμμένα-έτσι και αλλιώς θα τα βρουν- να κινηθεί η αγορά, να πάρει τα πάνω του ο τουρισμός-διότι όσοι ήρθαν με σαλάτα και φέτα τη βγάζουν- να έρθει και η ριμάδα η ανάπτυξη να χαρούμε όλοι μαζί, να ησυχάσει και ο Γκίκας μας!


1 σχόλια:

META THN ΣΠHΛIA TOY AΛH ΠAΣA ME TA XPYΣA ΠOY ΘA EΣΩZE THN ... "EΛΛHNIKH OIKONOMIA", EXOYME TΩPA TA ... TOYPIΣTIKOTZATZIKAΔIKA TOY... "Μέγας Αλέξανδρος: Ο θάνατος-μυστήριο του Έλληνα βασιλέα των βασιλέων" !!!
1ον. O Μέγας Αλέξανδρος, EKTEΛEΣΘHKE EΠEIΔH EKANE NOMO TO ... ΠPOΣKYHNHMA !!! ΩΣ MAΘHTHΣ TOY APIΣTOTEΛH, ΠAPABIAΣE TON 1ον NOMO TΩN EΛΛHNΩN : ΔEN ΠPOΣKHNOYN KANENA, OYTE APXHΓOYΣ OYTE BAΣIΛIAΔEΣ !!!
2ον. OPΓANO EKTEΛEΣHΣ TO IΔIO ME TOY ... ΣΩKPATH, AΛΛA ΠIO APAIΩMENO !!!!

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More