Μια ωραία, δημοκρατική ατμόσφαιρα!!!!

Με τις χιλιάδες μετεκλογικές αναλύσεις, και αφού η δημοκρατία νίκησε για άλλη μια φορά, μαζί με τον Σαμαρά και το Βενιζέλο, η μαμά-πατρίδα γλύτωσε από του χάρου τα δόντια, νέος σεισμός δεν έγινε, ευτυχώς (το απαγόρευσε ο πρωθυπουργός μας),είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τον ...οξύ λόγο και τα επιχειρήματα πενών και πενακίων, όμως ομολογώ,χάσαμε λίγο τη μπάλα.

Ξεχαστήκαμε, ενώ κάποιοι άλλοι δεν ξεχνιούνται ποτέ.
Έτσι λοιπόν, εν μέσω φωνών νίκης το Σ.τ.Ε έκανε την μέγιστη δημοκρατική του πράξη κρίνοντας πως ότι έγινε στην ΕΡΤ καλώς έγινε, δείτε εδώ , ανοίγοντας τον δρόμο σε χιλιάδες μαζικές απολύσεις.
Διευκολύνει έτσι το έργο του Κυριάκου και περιορίζονται και οι αϋπνίες του. Όταν οι ομαδικές απολύσεις είναι συνταγματικές και δημοκρατικές, ο Κούλης μπορεί να κοιμάται ήσυχος.

Εντός ολίγου έρχονται  μέτρα, τα οποία θα περάσουν ωραιότατα από την Ελληνική Βουλή, διότι ο εκλεκτός Σαμαράς έχει τη λαϊκή εντολή να το κάνει, οι βουλευτές θα γκρινιάξουν λίγο, αλλά η δημοκρατία θα νικήσει πάλι και όλοι μαζί ,χαρούμενοι θα επωμιστούμε τις ευθύνες τους.

Νέα αναπτυξιακά έργαστον ορίζοντα, που έχουν ως στόχο το ελληνικό ελαιόλαδο, και γενικότερα την αγροτική παραγωγή. 
Περιλαμβάνουν  την ίδρυση τριών μεγάλων μεγάλων μονάδων παραγωγής και τυποποίησης, άρα το κλείσιμο των μικρών μονάδων παραγωγής που διασφάλιζε και την ποιότητα, με σκοπό να γίνει ανταγωνιστικό το προϊόν, άρα φτηνό.
Τώρα τι θα γίνει με όλους αυτούς που έχουν μικρές μονάδες, δεν απασχολεί καθόλου τους τεχνοκράτες.

Δεν θέλω να σας χαλάσω τη δημοκρατική σας χαρά, γιαυτό και δεν θα αναφερθώ στην ανεργία, την υγεία, την παιδεία, τα παιδιά μας που φεύγουν, τα φάρμακα, που είναι άπιαστο όνειρο για τους ανασφάλιστους.

Θα δώσω μόνο μία συμβουλή, να κυκλοφορείται με ομπρέλα, διότι ήδη άρχισαν να κατρακυλούν από ψηλά, οι γνωστοί πεφτοσυνεφάκηδες, μην τους φάτε κατακέφαλα! 

Για τους μονόχειρες, που μετά την ψήφο κόβουν το χέρι, θα πρότεινα, κόβουν που κόβουν ας κόψουν κεφάλι, να ζήσουμε οι υπόλοιποι.




3 σχόλια:

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια έχει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς."Στόχος μας είναι η ανάπτυξη .... THΣ ΔIAΛYΣHΣ THΣ XΩPAΣ !!!"

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια έχει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ! EEEE KAI ;;; TPAΓOYΔA ΛOIΠON: "KAI TI EΓINE ΛOIΠON KAI TI ΠPOΣΠAΘEIΣ NA KANEIΣ, THΣ ΠAPEAΣ O AΠΩN ΘA ΣE KANEI NA ΠEΘANEIΣ .... !"

ΘEMA: "Κάτι δεν πάει καλά…..... !"

Ο ΔIIOPIΣMENOΣ από την ΠPAΞIKOΠHMATIKH "φιλοδυτική" (USA) KYBEPNHΣH του Κιέβου, NEONAZI KAI ... ΣAINTOΛOΓOΣ (EΣΩTEPIKOΦAΣIΣMOΣ) "Πρωθυπουργός της Ουκρανίας", (Αρσένι Γιάτσενιουκ) Aποδοκιμάσθηκε Eντονα στη ... ΓEPMANIA, όπου έφθασε για να παραστεί στην Tελετή Aπονομής του Bραβείου του από τον Πρόεδρο της ΕΕ, Χέρμαν βαν Ρομπάι. !!! ..... Η TEΛETH EΓINE ΣTO .... AAAAAXEN (Aachen) !!!!! ....... "Κάτι δεν πάει καλά…..... !" :-))

ΨEMA ΠPΩTON:
H αποκάλυψη από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Β.Σόιμπλε των σχεδίων της τρόικα για επιβολή και νέων εισπρακτικών μέτρων από την ελληνική κυβέρνηση έχει προκαλέσει .... νευρική κρίση στο υπουργείο Οικονομικών. H "KYBEPNHΣH" ΛEEI ΨEMATA !! OΛA EINAI MIΛHMENA ME TOYΣ "ΔANIΣTEΣ" !! ΘYMIZOYME TI EΛEΓE ΠPOEKΛOΓIKA O AΛEΞHΣ ΓIA TA ETOIMA ΣXEΔIA THΣ ... "KYBEPNHΣHΣ" TΩN 3 "Y" (YΠOTEΛEIΣ-YΠOTAKTIKH-YΠOΔOYΛOI=ΠPOΔOTIKO ANΘEΛΛHNIKO AΠOIKIOKPATIKO BPΩMOΣYΣTHMA)

ΨEMA ΔEYTEPON:
Μάλιστα συνδέθηκε για άλλη μία φορά η λήψη νέων μέτρων με την παραμονή ή όχι της Ελλάδας στο ευρώ! ... AΣ TOΛMHΣOYN !! MHN TΣIMΠATAI !! EMEIΣ TOYΣ EXOYME ΣTO XEPI !! (MONO ME MIA AΛHΘINH "APIΣTEPH" ΠATPIΩTIKH KYBEPNHΣH EΛΛHNΩN !)

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More