Ποιός νίκησε οέεοο;;


Ποιοι νίκησαν τελικά, ώ συνέλληνες, συνάδελφοι στην τρέλα;
Νίκησαν οι λευκοί υποψήφιοι, τώρα πόσο λευκοί είναι, όταν επί χρόνια κινούνται σε συγκεκριμένο χώρο, αυτό είναι άλλο ζήτημα.
Νίκησαν, όσοι δεν τόλμησαν να κατέβουν προβάλλοντας την πολιτική τους ταυτότητα, τάχα μου δήθεν, οι αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν είναι πολιτικές.
Νίκησαν όσοι, ως κομματικά παιδιά της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ ή Ελιάς, χρίστηκαν ανεξάρτητοι,ντύθηκαν  στα λευκά και κατήλθαν ολοκάθαροι να διεκδικήσουν την ψήφο μας.

Νίκησαν: η ατολμία, η δειλία και το βόλεμα.

Για άλλη μια φορά, όλοι είναι νικητές, όλοι πήραν το μήνυμα του κυρίαρχου λαού και όλοι πανηγυρίζουν.
Κάποιος έχασε όμως,εκτός από τους δημοσκόπους, κάποιος έχασε και κανείς δεν τολμά να το ομολογήσει.

Ο μεγάλος χαμένος  και αυτών των εκλογών,είναι ο "κυρίαρχος" λαός.

Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω θερμά, το 20% των Αθηναίων, που θέλουν ντυμένα τα δένδρα και τα παγκάκια και γυμνούς τους ανθρώπους, δίνοντας εντολή στον Καμίνη, να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του.

Τους Πειραιώτες που ψήφισαν ολυμπιακό, ξεχνώντας την πόλη τους,ελπίζοντας πως θα γίνουν μέτοχοι της εφοπλιστικής εταιρείας. 

Τους δικούς μου εδώ, που επιβράβευσαν τον δήμαρχο του πασοκ για όσα δεν έκανε δύο τετραετίες, αλλά θα τα κάνει τώρα που έγινε αντάρτης.

Τους ηλικιωμένους ψηφοφόρους-κομματάρχες που καθόρισαν το μέλλον της νέας γενιάς και όλους αυτούς που ονειρεύονται το βόλεμα τους, το βόλεμα των παιδιών και εγγονών τους, και να πάνε να πνιγούν οι υπόλοιποι.

Όσους διατήρησαν ή και αύξησαν τα ποσοστά του ναζιστικού κόμματος, αδιαφορώντας για όσα εγκλήματα διέπραξαν στο παρελθόν και τώρα.

Να ευχαριστήσω ακόμα όσους τόλμησαν να ψηφίσουν ανατρεπτικά, αντιμνημονιακά, αντικυβερνητικά, δίνοντας χώρο σε νέους ανθρώπους.

Την επόμενη Κυριακή θα έχουμε άλλη μία ευκαιρία να βάλουμε τέλος στη μιζέρια, στην πολιτική αλητεία, στην διαπλοκή, στην συγκυβέρνηση, που ήδη πανηγυρίζει, για την εντολή του κυρίαρχου λαού.

Και όσοι από σας, πιστεύετε πως έρχεται το τέλος των μνημονίων και η ανάπτυξη θα σας χτυπήσει την πόρτα, ρίξτε μια ματιά δίπλα σας, οι άνεργοι, οι άστεγοι, οι ανασφάλιστοι, όλο και αυξάνονται. 
Οι αυτοκτονίες ξεπέρασαν προ πολλού τις πέντε χιλιάδες, σχολεία κλείνουν και πάλι, διαθεσιμότητες στον ορίζοντα, για να πιάσουμε το στόχο, οι ασφαλισμένοι πληρώνουν τις εξετάσεις και περιμένουν να πάρουν τα χρήματα τους από τα ασφαλιστικά ταμεία, κατασχέσεις εξπρές από το δημόσιο και φυσικά μειώσεις, όταν όλα τραβούν την ανηφόρα.

Άντε κυρίαρχε, μεγάλε χαμένε των ευκαιριών και της ανατροπής, έχεις ακόμα μια Κυριακή για να καταλάβεις το ρόλο σου και τη δύναμη σου. 

Οι πευτοσυννεφάκηδες και οι κοψοχέρηδες δεν έχουν δικαιολογίες, ας προσγειωθούν, ας ξεβολευτούν-βλέπετε το βόλεμα δεν είναι πολιτικό προνόμιο, το έχουν και πολλοί από εμάς-και ας σκεφτούν για μια στιγμή τους νέους αυτής της Πατρίδας, που πληρώνουν την δειλία και τη βλακεία τους.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More