Νέα συμφωνία για νέα Ελλάδα, για να μάθετε παλιοέλληνες! Δια χειρός παλιοανδρέα Λοβέρδου!!!

Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στις 12:00 μμ θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των κεντρικών γραφείων της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα. 
Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο πρόεδρος του κόμματος κ Ανδρέας Λοβέρδος θα παρουσιάσει τις προτάσεις της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα για την αναθεώρηση του Συντάγματος!.....

Μην ξεχάσετε να πάτε, γιατί θα απογοητευτεί ο Ανδρέας και δεν πρέπει, έχουμε έναν νέο πολιτικό, με όραμα, πατριώτη, αδιάφθορο που θέλει να μας σώσει.

Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα ονομάζει το κόμμα του, η παλιά Ελλάδα στην πολιτική σκηνή της οποίας είχε υπουργικούς θώκους δεν του αρέσει.

Οι συμφωνίες που έκανε ως υπουργός εργασίας και υγείας  ήταν παλιοσυμφωνίες και να που οδήγησαν τη παλιοελλάδα!
Τότε προσπάθησε να μας σώσει βάζοντας το μαχαίρι βαθιά στο κόκκαλο, αλλά το παλιομαχαίρι στράβωσε από την δύναμη, δεν έφτασε στο άτιμο το κόκκαλο  και δεν σωθήκαμε.

Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισε, ο πολιτικός με το όραμα να μην ξαναχρησιμοποιήσει μαχαίρι, το νέο του όπλο είναι το πριόνι, τόσα πράγματα έχει να κόψει ο οραματιστής και δεν πρόκειται να αφήσει το εργαλείο αν δεν μας αποτελειώσει.

Μετά το απίστευτο μοναδικό πολιτικό έργο που άφησε στον τόπο ως υπουργός-σας θυμίζω τον νόμο Λοβέρδου για το ασφαλιστικό- τα έργα και ημέρες στο εργασίας και υγείας, αποφάσισε, πως σαν υπουργός απέτυχε να μας σώσει, διότι δεν είχε τον απόλυτο έλεγχο των πραγμάτων, ήταν καθ' υπαγόρευση εκτελεστής.  
Ως αρχηγός κόμματος και άρα μελλοντικός πρωθυπουργός- διότι αν δεν έχεις οράματα κάτσε σπίτι σου κύριε-θα εκτελεί με άνεση και με δική του απόφαση και άρα θα σωθούμε θέλουμε δεν θέλουμε. 

Και ξεκινά από το Σύνταγμα,αφού σου λέει δεν ισχύει, έχει καταλυθεί, έχει γίνει κουρελόχαρτο ας το αναθεωρήσω για να μάθει!

Μια ιδέα είναι όλα, νέο Σύνταγμα, νέα Ελλάδα, νέα συμφωνία και όλα καθοδηγούμενα από παλιό πολιτικό με εμπειρία στις κολοτούμπες-το μοναδικό προσόν για να πετύχει ένας πολιτικός-στις συμφωνίες και στη χρήση μαχαιριών, πριονιών και όποιου οργάνου τέλος πάντων κόβει  δικαιώματα, παροχές, εργασιακές θέσεις, μισθούς, όνειρα.

Να πάτε, μην ξεχαστείτε σε κάποιον καναπέ,για να έχετε τη χαρά να ακούσετε τις νέες ιδέες, της νέας συμφωνίας του παλιοπολιτικού, για τη νέα Ελλάδα!

Ξέρετε πόσο κόπο, πόσο ιδρώτα, πόση φαιά ουσία έκαψε για τα μάτια σας μόνο; Να πάτε, να σωθείτε να ησυχάσουμε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More