Ενός λεπτού σιγή

Είναι η στιγμή που όλοι πρέπει να σωπάσουν και να σκεφτούν.Να σωπάσουν όλοι....οι πνευματικοί άνθρωποι και να αναλογιστούν τις ευθύνες τους.
Δεν θα μιλήσω για τους τάχα αριστερούς, τάχα επαναστάτες που δηλώνουν συγγραφείς και Φαρισαίοι.
Δεν θα επαναλάβω τις άθλιες δηλώσεις τους, δεν τους δίνω βήμα να εκφράσουν τις τάχα αριστερές, τάχα δημοκρατικές, τάχα επαναστατικές αερολογίες τους.

Βαρέθηκα να ακούω ομιλούντες μαϊντανούς, συστημικούς και βολεμένους, επαναστάτες της δεκάρας, αριστερούς με καταθέσεις και ακίνητα ανα την Ελλάδα, να συμπάσχουν με τον άστεγο και άνεργο!

Είναι η ώρα της σιωπής, του απολογισμού, και της συγγνώμης.

Συγγνώμη για τις 4.000 ψυχές, που έφυγαν εκβιαζόμενοι από τους εισπράκτορες του θανάτου.
Συγγνώμη για τους άστεγους- που βρέθηκαν στο δρόμο- από τους συστημικούς βολεμένους καλοπληρωμένους σωτήρες.
Συγγνώμη για το 1.500.000 ανέργων-που βρέθηκαν χωρίς το βασικό συνταγματικό δικαίωμα της εργασίας- από τους αδίστακτους ευρωφονιάδες, που γίνονται πλουσιότεροι στο όνομα της κρίσης που οι ίδιοι δημιούργησαν.
Συγγνώμη στα παιδιά, που λιποθυμούν περιμένοντας τα σχολικά συσσίτια.
Συγγνώμη στους Έλληνες- που παλεύουν με το φιλότιμο, την αξιοπρέπεια τη φτώχεια- περιμένοντας στην ουρά των συσσιτίων, με σκυμμένο το κεφάλι, χωρίς ελπίδα και όνειρα.
Συγγνώμη στους νέους που είδαν τα όνειρα τους να χάνονται, εξ αιτίας μιας χούφτας αδηφάγων ανδρείκελων που δυστυχώς έχουν εξουσία.
Συγγνώμη, για τα σχολειά και τα νοσοκομεία που έκλεισαν, γιατί κάποιοι θέλουν μεγαλύτερες καταθέσεις και περισσότερα ακίνητα.
Συγγνώμη, για το σκοτάδι που επέβαλαν στη ζωή μας, συγγνώμη γιατί δυστυχώς υπάρχουν, ζουν και λεηλατούν την Ελλάδα, ένα μάτσο σωτήρες, τηλεπωλητές, μαιντανοί, αποστάτες, προδότες καλοταισμένοι, καλοβολεμένοι, μαριονέτες των αφεντάδων της τρόικας.
Σιωπή και συγγνώμη γιαι όλους αυτούς που παλεύουν να κρατήσουν την ανθρωπιά και την αξιοπρέπεια τους. Σιωπή!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More