Δεν θα πεθάνουμε ποτέ, κουφάλες, νεκροθαύτες!!

Με ξαφνικό θάνατο απειλείται το Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό και το παιδοκαρδιοχειρουργικό του Ασκληπιείου Βούλας, το παιδοκαρδιοχειρουργικό του Αγ, Σοφία είναι ήδη κλειστό.
Ετοιμάζονται να κλείσουν το νοσοκομείο Πατησίων, την Παμμακάριστο, την Πολυκλινική, το νοσοκομείο Δυτικής Αττικής, κατέστρεψαν τα ταμεία, καταστρέφουν την δημόσια υγεία και όχι μόνο.

Άνεργοι χωρίς ιατροφαρμακευτική κάλυψη, παρά τις εξαγγελίες για δωρεάν περίθαλψη, και άνεργοι που πληρώνουν συμμετοχή με το περιβόητο ΕΟΠΠΥ.
Άνεργος ήδη δύο χρόνια και χωρίς να παίρνει ταμείο ανεργίας, άρα μηδέν έσοδα, καλείται να πληρώσει συμμετοχή για φάρμακα που αν δεν τα πάρει κινδυνεύει άμεσα η ζωή του.
Οι εισφορές τόσων χρόνων δουλειάς, έγιναν καταθέσεις, σπίτια, αυτοκίνητα, κότερα των λαμογιών που κυβερνούν, που οδήγησαν τα ασφαλιστικά ταμεία στον αφανισμό.

Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα των μπουμπούκων του υπουργείου είναι δικό μας πρόβλημα.
Οι δικές μας παροχές κόβονται, τα δικά μας νοσοκομεία κλείνουν, εμείς είμαστε ο στόχος.
Αποσυμφόρηση των ταμείων δια της εκτελέσεως επιβάλλουν οι φασίστες της κυβέρνησης.
Θα παραμείνουμε απλοί θεατές του επικείμενου αφανισμού μας; θα αποδεχτούμε την κατηγορία μαζί τα φάγαμε και θα πληρώσουμε μόνοι μας;Θα περιμένουμε να μας σώσουν οι κλέφτες, τα λαμόγια, οιι δολοφόνοι;

Ε όχι δεν πεθάνουμε ποτέ κουφάλες νεκροθάφτες, θα μείνουμε όρθιοι και απέναντι σας, αντίθετοι σε κάθε κλείσιμο νοσοκομείου, σε κάθε υποβάθμιση του ανώτερου αγαθού που εμπορεύεστε χωρίς ντροπή.
Αυτοί οι εισαγγελείς υπηρεσίας μόνο με φανάρια ασχολούνται; Με τις δολοφονίες  χιλιάδων πολιτών θα ασχοληθεί κανείς;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More