Η πόλις εάλω!

Αργά και σταθερά, μέρα με τη μέρα υλοποιείται το σχέδιο εξόντωσης των Ελλήνων ,  μπήκαν στην πόλη οι εχθροί  και η κοινωνία κοιμάται τον ύπνο του δικαίου!

Χρόνια τώρα επιχειρείται η πολιτισμική , θρησκευτική , ιστορική και κοινωνική αποδόμηση ενός λαού που άντεξε πολέμους, κακουχίες, στερήσεις, κατακτήσεις κρατώντας ψηλά τη σημαία ,τη γλώσσα ,την παράδοση του.

Άλλαξαν την ιστορία , όλα όσα πίστευε και τον κρατούσαν ζωντανό, πετάχτηκαν στον Καιάδα!
"Πεφωτισμένοι ..δάσκαλοι" στο όνομα της προόδου μιλούν για αλλαγή όλων αυτών που κρατούσαν ψηλά το γένος. 
Αυτοί οι Εφιάλτες της Ελληνικής κοινωνίας, που την κρατούν κοιμισμένη στο όνομα της ...προόδου, χτύπησαν την καρδιά του Έλληνα, την παράδοση του, τη γλώσσα και την πίστη του!

Εθνικός Ύμνος, δεν είναι πια ..του γούστου των πεφωτισμένων, δεν ακολουθεί την ...εποχή!!!
Ελληνική Σημαία , ε όχι και σύμβολο!! μπορεί και να καεί και να πεταχτεί! Ένα κομμάτι ύφασμα είναι πετάξτε το!!
Παράδοση, ήθη και έθιμα, δεν είναι in, δεν ταιριάζουν με την Ευρωπαική κουλτούρα, είναι τουλάχιστον.... βάρβαρα, εδώ είναι ευρώπη δεν είναι παίξε γέλασε!!!
Θρησκεία!! Αλλοίμονο πόσο πίσω είμαστε , υπάρχουν μοντέρνες θρησκείες για κάθε γούστο, ναι πρέπει να πιστεύεις, αλλά όχι στην Ελληνική Ορθόδοξη Πίστη, βρες κάτι πιο σικάτο , πιο γκλαμουράτο βρε αδερφέ, πιο πιασάρικο!
Ελληνική γλώσσα, δεν θέλω τάσεις οπισθοδρομικές, γιατί πρέπει να μιλάμε Ελληνικά στην Ελλάδα; πως θα μας καταλαβαίνουν οι Γερμανογαλλοαγγλοαμερικάνοι φίλοι μας; 
Τι αμορφωσιά είναι αυτή, να μιλάς Ελληνικά στη χώρα που γέννησε τα γράμματα, τις τέχνες, τον πολιτισμό, τις επιστήμες .

Στη χώρα που γέννησε τον Όμηρο, τον Σωκράτη τον Αριστοτέλη γεννιούνται πια μόνο Εφιάλτες έτοιμοι να παραδώσουν στην πυρά κάθε τι Ελληνικό, έτοιμοι να παραχαράξουν την ιστορία, να πετάξουν τα σύμβολα, να γκρεμίσουν εκκλησίες, γιατί αυτή είναι η μετ' αποδοχών υπηρεσία, που προσφέρουν στους εντολείς τους.

Στη χώρα των ηρώων, του Λεωνίδα, του Θεμιστοκλή, του Κολοκοτρώνη, του Καραΐσκάκη, υπάρχει  ένας εφιάλτης που οδηγεί τον εχθρό, έναντι μικρού, φθηνού τιμήματος!
Τι τιμή μπορεί να έχει ένας άτιμος!!!

Σε όλους αυτούς τους φθηνούς, μικρούς εφιάλτες να υπενθυμίσω μια φράση,που κλείνει μέσα της την Ελλάδα:
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ὅτι τῇδε  κείμεθα τοῖς κείνων ῥήμασι πειθόμενοι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More