Όταν δικάζεται ο λόγος, φυλακίζεται η σκέψη!

Μιά καλο-συντονισμένη (παρά)κρατική επιχείρηση στα ΜΜΕ, παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες. Ούτε στο ελάχιστο δεν μοιάζει με τις επιχειρήσεις σκούπα του Δένδια. Πολύ καλύτερα οργανωμένη και με πιο γρήγορα αντανακλαστικά. Το περίεργο είναι ότι συλλαμβάνουν ή εκθέτουν δημοσιογράφους, που έχουν υπηρετήσει αυτό το σύστημα που τώρα τους δικάζει.
Τραγελαφικά μπορεί να χαρακτηριστούν αυτά που συμβαίνουν στη δίκη Βαξεβάνη. Το κατηγορητήριο είναι τόσο άκυρο που δεν φέρει καν την επίσημη σφραγίδα της Εισαγγελίας, παρόλα αυτά οι λειτουργοί δικάζουν!
Διαφορετική φωνή αυτή του προέδρου της διεθνούς ένωσης δημοσιογράφων,Τζιμ Μπουμελα, ο οποίος υπενθύμισε στους δικούς μας λειτουργούς, ότι το δημόσιο συμφέρον υπερτερεί του ατομικού, καταδικάζοντας τις πρακτικές του κυβερνητικούύ σκοταδιστικού μηχανισμού.
  Μήπως όλα αυτά, είναι μια ισοπεδωτική φίμωση, που γίνεται με τον τρόπο της χούντας, που μας είναι ήδη γνωστός
Μήπως είναι η αρχή του τέλους για την ελευθερία του λόγου; 
Οχι, είναι η αρχή μιας άλλης εποχής, ζοφερής για το μέλλον μας. Που ο νόμοι εξυπηρετούν τους λίγους και δυνατούς, χωρίς δικαίωμα διαμαρτυρίας, χωρίς δικαίωμα διαφορετικής γνώμης, έστω και εάν εκφράζεται από το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας.
Είναι η ολοκληρωτική φίμωση και υποταγή της κοινωνίας, στη παγκόσμια χούντα των spread και των αγορών.

Η ομερτά αυτή που επιβάλλεται τώρα είναι το αποτέλεσμα δουλειάς χρόνων. Αν θυμηθούμε τα τελευταία γεγονότα που παρουσιάστηκαν από τα ΜΜΕ, που είναι νωπά ακόμα στη μνήμη μας, θα δούμε ότι το 2010 ήταν η αρχή του τέλους. 
Από τη στιγμή που υπέγραψαν το 1ο μνημόνιο με τη πλανητική χούντα άρχισε η εκπαίδευση μας.
Μια εκπαίδευση στην οποία όλοι μαζί συναινέσαμεή τουλάχιστον δεν διαμαρτυρηθήκαμε όσο μπορούσαμε και όσο έπρεπε.

Οι πρώτοι που διαμαρτυρήθηκαν ήταν οι αγρότες,τότε οι εντεταλμένοι των δελτίων ειδήσεων, έβαλαν απέναντι τους φορτηγατζήδες. Υπερασπιστής των φορτηγατζήδων ο Καψής, ''Χάνουν λεφτά οι φορτηγατζήδες'' φώναζε, ενώ την ίδια στιγμή το παρεάκι του ο Πρετεντέρης φώναζε για αλλοίωση προϊόντων, υπερασπιζόμενος τον καταναλωτή.

Μετά από λίγες ημέρες ήρθε η σειρά των φορτηγατζήδων να μπουν στο καζάνι της ισοπέδωσης. Ποιοι είναι αυτοί που τα βάζουν με ολόκληρη την κοινωνία φώναζε ο Καψής, ποιοι είναι αυτοί που κλείνουν δρόμους και καταστρέφουν τους αγρότες και τα προϊόντα τους φώναζε ο Πρετεντέρης. 


Στη συνέχεια ήρθε η σειρά των ταξιτζήδων να μπουν στο στόχαστρο της ενημέρωσης, μέχρι που φτάσαμε ένας στους τέσσερις να είναι άνεργος, οι αυτοκτονίες με τάση αυξητική να περνούν στα ψιλά των ειδήσεων, ως παράπλευρες απώλειες,  ενα μεγάλο μέρος του πληθυσμού να είναι χωρίς εισοδήματα αλλά και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και οι άστεγοι των Αθηνών, πολλαπλάσιοι τους συνήθους αριθμού, απλά να ενοχλούν την αισθητική του Δημάρχου.

Σε όλες αυτές τις διαμαρτυρίες εκπαιδευτήκαμε, οι περισσότεροι απο εμάς, να επικρίνουμε όλες αυτές τις επαγγελματικές ομάδες. Οι δημοσιογράφοι έδιναν το λάκτισμα και εμείς ακολουθούσαμε νομίζοντας ότι εαν ισοπεδώσουν αυτούς θα γλυτώσουμε εμείς απο την μέγγενη της εξαθλίωσης. Δεν τη γλυτώσει κανείς τελικά. 

Εκπαιδευτήκαμε στην ανθρωποφαγία. Καθημερινά οι τηλεοράσεις έδειχναν έναν αντιπρόσωπο απο κάποια επαγγελματική κατηγορία. Σε ζωντανή σύνδεση ο πρόεδρος τους από κάποιο μπλοκ και απέναντι του, στο στούντιο, γραμματείς και φαρισαίοι, καθηγητές Πανεπιστημίου, τεχνοκράτες, δημοσιογράφοι, πολιτικοί. Οι υπόλοιποι καθόμασταν αναπαυτικά στους καναπέδες να απολαύσουμε το θέαμα στην αρένα. Την αρένα που θα πέφταμε και όλοι οι υπόλοιποι μετά απο λίγο.

Δείτε χαρακτηριστικό video με τους φορτηγατζήδες, τα λέει όλα ο ιδιοκτήτης βυτιοφόρου σε 7 λεπτά. 
Σημ. ο Αντώνης Λιάρος ο παρουσιαστής, έβαλε υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ το 2012.
 https://www.youtube.com/watch?v=clt2SHC7SuY

Ο Σαχινίδης του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε σε εκπομπή του Πρετεντέρη ότι φταίει ο κόσμος που κατεβαίνει στους δρόμους για την κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα. Ο απόλυτος φασισμός, δεν έχεις δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι, θέλουν πλήρη υποταγή. Ομερτά σε οτιδήποτε διαφορετικό, σε οτιδήποτε δεν συντάσσεται με τις προσταγές της ελίτ.

  
Καρατζαφέρης, Βεξαβάνης, Αρβανίτη και Κατσίμη είναι η αρχή της φίμωσης της σκέψης μας, της λογικής μας, είναι η φυλακή που μας έχουν βάλει. Διάλεξαν αυτούς, για να δείξουν ότι δεν υπάρχει έλεος σε όποιον αντιστέκεται.

Αυτοί που συλλαμβάνουν δημοσιογράφους, κόβουν εκπομπές, είναι αυτοί που βγάζουν πύρινους λόγους για τον φασισμό. Προβάλλουν τη Χρυσή Αυγή ως φασίστες για να μην δούμε εμείς ότι φασίστες είναι αυτοί που καταδικάζουν έναν ολόκληρο λαό στην εξαθλίωση.

Φασίστες, ''Δημοκράτες και αντιρατσιστές'' μας πάνε χέρι-χέρι στο σφαγείο  της παγκοσμιοποίησης, θύματα μιας πολιτικής που επιλέξαμε εκβιαζόμενοι και τρομοκρατούμενοι καθημερινά,θύματα πολιτικών, που δεν διστάζουν να μας οδηγήσουν στα πιο σκοτεινά μονοπάτια της παγκόσμιας οικονομικής ελιτ. Σφαχτάρια  στο βωμό της ισοπέδωσης των λαών, για το καλό μας. Θυσία, στους θεούς του χρήματος, της εξουσίας , της διαπλοκής.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More