Ρατσιστές και αντιρατσιστές μας έκλεισαν μάτια και αυτιά

Ήμαρτον με τη χρυση αυγή και τους αντιρατσιστές

Τώρα περνάνε τα πιο σκληρά και απάνθρωπα μέτρα. 
Θέλουν να καταργήσουν πενθήμερο και οχτάωρο, θέλουν να απολύσουν χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, να πάνε τη σύνταξη στα 67,  κόβουν μισθούς και συντάξεις και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για αξιοπρεπή διαβίωση σε κανέναν, οι φόροι και η ανεργία είναι θηλιά στο λαιμό των Ελλήνων. 

Σε όλα τα blog, σε όλα τα κανάλια, σε όλες τις εφημερίδες κυριαρχούν η χρυσή αυγή και οι αντιρατσιστές.
Ήμαρτον, η εσω-εξωτερική τρόικα υπογράφει τον θάνατο μας κανονικά και με το νόμο και όλοι συζητάμε τις πρακτικές της χρυσής αυγής.

Αυτό είναι ο ρόλος της χρυσής αυγής αλλά και των πληρωμένων αντιρατσιστών. 

Να κοιτάζουμε όλοι προς μια κατεύθυνση σαν ζώα και να μην συζητάμε καθόλου την βάρβαρη επίθεση στην Ελληνική κοινωνία. Ούτε κουβέντα για αντίδραση ενάντια στα μέτρα, απο κανέναν.  

Οσο σκληραίνει το παιχνίδι η παγκόσμια χούντα με τους ντόπιους εντολοδόχους τόσο θα χοντραίνει και το παιχνίδι με τους ρατσιστές και τους αντιρατσιστές. Εξυπηρετούν το σύστημα εκείνο που δολοφονεί και καταδικάζει στην εξαθλίωση εκατομμύρια Έλληνες.

Μπορούμε να συζητάμε για πολύ καιρό ακόμα τι είναι ρατσισμός και τι δεν είναι. Ποιοι είναι δημοκράτες και ποιοι φασίστες.  Απλά θα είμαστε πιο φτωχοί, πιο άνεργοι, πιο δούλοι, πιο εξαθλιωμένοι.
Θα είμαστε τα χρυσά αυγά στην σκακιέρα της παγκοσμιοποίησης και εξαθλίωσης των λαών.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More