Το ηλεκτρονικό χαβιεδότσουρμο

 «Το χάραγμα» ή αλλιώς Αποκάλυψη θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της πρότασης 
που κάνει βοηθός βουλευτή στην Φινλανδία.

Ηλεκτρονικές κάρτες για να γίνει η ζωή μας πιο εύκολη και ασφαλής έχει να προτείνει-μέχρι στιγμής-το οικονομοπολιτικό σύστημα. Σύμφωνα με τις εξαγγελίες υπουργών τα διόδια θα αντικατασταθούν από «έξυπνες κάρτες», τα εισιτήρια για τα μέσα μεταφοράς επίσης με «έξυπνες» κάρτες που θα αναγράφεται η ώρα,ημερομηνία και η διαδρομή. 
Ο ΕΟΠΥ προχωρά σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα για 2500 ασφαλισμένους του ΤΥΔΚΥ στον νομό Κορινθίας. Με τις «έξυπνες» κάρτες που θα έχουν στην κατοχή τους οι πολίτες θα καταγράφεται η πλήρης εικόνα του ασφαλισμένου, οι εξετάσεις, οι θεραπείες που έχει κάνει
γενικά ότι αφορά την υγεία του
.Στην Γιούτα των Η.Π.Α το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι παραβιάστηκε ο κεντρικός υπολογιστής με αποτέλεσμα οι χάκερ να κλέψουν πληροφορίες από 181.604 ασφαλισμένους. (περισσότερα εδώ)
Κάρτες για τις αποδείξεις, κάρτες για τα ψώνια. 
Μέρα με τη μέρα περιορίζονται οι ελευθερίες του ανθρώπου, με την δικαιολογία ότι «ασφαλίζουν» τη κοινωνία από κακόβουλες ενέργειες πολιτών της. 
Σε ηλεκτρονικά συστήματα υπάρχουν οι πληροφορίες για το πότε, πως και που κινείσαι.
Πότε αρρωσταίνεις και από τι αρρωσταίνεις.
Πού ξοδεύεις τα χρήματα σου, ποια προϊόντα αγοράζεις και ποιες ανάγκες σου καλύπτεις.
Οι δραστηριότητες μας καταγράφονται και αποθηκεύονται.
Μπορούν όμως να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά δεδομένα ως μέσο χειραγώγησης μας;
Εμείς λέμε ότι αυτός είναι ο μοναδικός σκοπός του φακελώματος. 
Γιατί δεν  κάνουν κάτι οι σοφοί πολιτικοί σε παγκόσμια κλίμακα για τον έλεγχο off shore εταιρειών;
Η περίπτωση του Άκή Τσοχατζόπουλου είναι χαρακτηριστική. Τεράστια ποσά αφορολόγητα, συνήθως από παράνομες ενέργειες αλλάζουν χέρια χωρίς να ξέρει κανείς από που προέρχονται και που καταλήγουν. Ο ηλεκτρονικός έλεγχος για τον εντοπισμό μαύρου χρήματος γιατί περιορίζεται μόνο στο επίπεδο των πολιτών και όχι στο σύνολο των εταιρειών;
Έχει βγει σεργιάνι το ηλεκτρονικό χαβιεδότσουρμο, χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι
η βοηθός βουλευτή του εθνικιστικού κόμματος «Οι αληθινοί Φιλανδοί», Χελένα Έρονεν η οποία προτείνει να
τοποθετηθούν ειδικά σήματα στους βραχίονες και εμφυτευμένα μικροτσίπ για τους αλλοδαπούς.
Το άρθρο της δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα «Ουούσι Σουόμι» («Νέα Φινλανδία») και προκάλεσε μεγάλη αναταραχή. Η Χελένα Έρονεν, εξέφρασε την ανησυχία της για την πατρίδα της και για τους συμπολίτες της.

Οι επίδεσμοι και τα τσιπ θα επιτρέπουν την άμεση εξακρίβωση της ιθαγένειας του ύποπτου περαστικού. Σύμφωνα με την πρόταση, για τον μουσουλμάνο θα μπορούσε να είναι η ημισέληνος σε φόντο των εθνικών χρωμάτων, για τους Ρώσους το σφυροδρέπανο σε μαύρο-κόκκινο φόντο, για τους Αμερικανούς το χάμπουργκερ.
Μεταξύ των άλλων, στην ίδια γραμμή με τους αλλοδαπούς η Έρονεν τοποθετεί και τους ανθρώπους με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό: αυτοί, σύμφωνα με την γνώμη της, πρέπει να φέρουν στο χέρι επιδέσμους με τα χρώματα του ουράνιου τόξου.
 «Οι αληθινοί Φιλανδοί» κατά τις βουλευτικές εκλογές το 2011 αποτέλεσε το τρίτο κόμμα στο νομοθετικό σώμα της Φινλανδίας.

Εάν νομίζεται ότι τέτοιες φαεινές ιδέες τις έχουν μόνο εκεί δείτε και το βίντεο από την Αμερικανική Γερουσία και θα......ταραχτείτε σίγουρα
.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More